Zsebkendőnyi Karácsonyi Vásár
Helyszín Veszprém, Diófa utca 3
Időpont
Nem kell sem nagy hely, sem nagy tömeg a nagy ötletekhez. Egy kis, lelkes közösség, egy barátságos zöld ház és igazi karácsonyi hangulat vár december 8-án a ZöldLakban a Zsebkendőnyi Karácsonyi Vásáron.

Egy emberléptékű rendezvény, ahol egy pohár teával a kezedben járhatod végig a standokat egyedi, kézzel és lélekkel készült ajándékok után kutatva.

Helyszín:
ZöldLak – Veszprém, Diófa utca 3.

Program:
9.00 -14.00 Vásár – 12 Veszprém környéki alkotó kínálja szebbnél szebb portékáját az ékszerektől a gyerekjátékokig.
11.00 Teatér – Búzás Csaba „szőnyegnyi” gyerekkoncertje
12.00 – Kerülj képbe és nyerj! nyereményjáték sorsolása.

Hogy lehet zöldebb a Karácsony?
Cipősdoboz ajándékok – Arra gondoltunk adni legalább olyan jó érzés, mint kapni. A vásár ideje alatt cipősdoboz ajándékokat gyűjtünk, amit a veszprémi Családsegítő Szolgálat karácsonyi rendezvényén osztunk szét. Ha van olyan jó minőségű játékod, ruhád, könyved, ami Neked már nem kell, de úgy érzed más még örülne neki, tedd bele egy cipősdobozba és hozd el a ZöldLakba. Kérlek, figyelj rá, hogy csak tiszta, épp, használható ajándékokat tegyél a dobozba. Ha egy kis kártyára felírod, hogy kinek szánod a csomagot (fiú-lány, kor, méret) akkor könnyebben megtaláljuk az új gazdáját. Legyen mindenkinek szebb a Karácsonya!

Bögre to go – A karácsonyi hangulat mit sem ér a gőzölgő tea illata nélkül. A vásár ideje alatt mindenkit örömmel vendégül látunk egy pohár teára, de bögrével szűken állunk. Ha van olyan bögréd, amit szívesen bedobnál a közösbe, ne habozz megtenni. Tedd a bögréd a „Bögre to go” kosárba, válassz helyette egy másikat, és kortyolj nagyot az illatos teából! Kerüljük együtt a műanyagot!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva