Kaland Hegy Eplény
Helyszín Eplény, Malomvölgyi út 1
Telefonszám
E-mail cím kalandhegy@gmail.com
Kezdődjön a családi kaland a Bakonyban!

Nyitva tartás:
Június 15-ig: szombat-vasárnap 9:00 – 18:00
Június 15-től: hétfő-vasárnap 9:00 – 18:00

 

Eplényben a téli üzem után nyáron sem áll meg az élet! A sífelvonók nyáron libegőként üzemelnek. Az Audi Sport 4 üléses felvonó nyáron mint Eplényi Libegő szállítja a látogatókat a hegytetőre.

Csodálatos erdei környezet vár, messze a város zajától, itt csak madárcsicsergés és az erdő csendje vesz körül!

A hegytetőn a libegő kiszállójától nem messze egy mezítlábas ösvényt találsz, ami 90 méteren masszírozza a talpad! Különböző anyagokon sétálhatsz végig, mint például mulcs, homok, kő, fa, föld és így tovább.

Az ösvény egészen az Ámos-hegyi Kilátóig vezet, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Magas-Bakonyra, sőt, tiszta időben még a Balatont is látni!

Ha nem tudsz betelni a kilátással, akkor a hegytetőn a Das WeltAuto Panorámabár teraszáról egy kávé, hűsítő üdítő, vagy könnyed ebéd mellett élvezheted a gyönyörű tájat.

A völgyben a Játéksziget ingyenes játékai várják a gyerekeket, hogy levezessék felesleges energiáikat. Ilyen játékok például az ugrálóvár, a trambulin és a mászófal.

A játéksziget úgy lett kialakítva, hogy amíg a gyerekek játszanak, addig a felnőttek kényelmesen tudjanak pihenni. A büfé közel van, árnyékos padok veszik körül a játékokat, tehát komfortosan lehet felügyelni a gyerekeket.

Ingyenes játékaink mellett a Játékszigeten megtalálható a Szkíta Aranymosó is, ahol homokból szita és víz segítségével tudják kimosni a gyerekek az apró kincseket.

Nálunk nem csak a család, hanem a pénztárcád is jól érzi magát, hiszen állandó családi kedvezményünk segítségével költséghatékonyan tudtok új, nagyszerű élményekre szert tenni!

Látogass el a weboldalunkra további információkért, vagy keress fel minket a közösségi médiában, esetleg csatlakozz hivatalos Viber csoportunkhoz!

Facebook: www.facebook.com/kalandhegy

Instagram: @kalandhegy

Viber csoport meghívó link:

https://invite.viber.com/?g2=AQAeRkYpulkiVkmltFiGJBdrMmRSiQoLetF2a7Iz%2BMUJOUcA0gSLfYjBlqEJSc0T

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva