Vonyarci nyargalás
Helyszín Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 63
Időpont
A Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület szeretettel vár minden sportolni vágyót Futóversenyére, melyet a Keszthelyi-hegység csodás környezetének érintésével szervez meg.

A futás részletei

A Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület szeretettel vár és hív minden sportolni vágyót Futóversenyére, melyet a Keszthelyi-hegység csodás környezetének érintésével szervez meg.

A különleges futóverseny a Balatontól nem messze indul, több mint 600 méteres szintkülönbség, lélegzetelállító panoráma és 10 vagy közel 20 km vár az indulókra.

A verseny után természetesen mindenkinek jár a csobbanás a tóban!

KEZDÉSI IDŐPONTOK

Rajtszám felvétele, helyszíni nevezés: 2019. június 22. 7:30-9:30

Technikai tájékoztató: 9:15

Közös bemelegítés: 9:40

RAJT: 10:00

​Eredményhirdetés a rendezvénysátorban: 13:00​

A rajt- cél helyszíne, versenyközpont: Vonyarcvashegy Rendezvénytér

VERSENYSZÁMOK
– Kis KÖR – 10,2 km (Rendezvénytér – Rákóczi utca – erdei esőbeálló – Berzsenyi kilátó – elágazó (egyben fordító és a hegy teteje) – Cser-Völgyi Pihenőhely – Erdei utca – Rákóczi utca – cél)

– Nagy KÖR – 21,5 km (Rendezvénytér – Rákóczi utca – erdei esőbeálló – Berzsenyi kilátó – elágazó – Büdöskút – Szent Miklós Forrás – Büdöskút – Padkő kilátó- fordító – Cser-Völgyi Pihenőhely – Erdei utca – Rákóczi utca – cél)

RAJTSZÁMOK, IDŐMÉRÉS
A versenyen dugókás időmérést alkalmazunk. A versenyzők a verseny ideje alatt kötelesek a rajszámot jól láthatóan, elől viselni, azt a célba érkezést követően nem kell leadni, viszont a dugókát le kell adni a célba érkezés után.

NEVEZÉSI DÍJAK, FELTÉTELEK, A NEVEZÉS HATÁRIDEJE
Előnevezés, a nevezési díj utalásával teljesül! Helyszínen csak abban az esetben lehet nevezni, ha nem telik meg előnevezéssel a 200 fős keret.

Nevezési díj előnevezés esetén 1000 Ft, helyszínen 2000 Ft.
Határidők: Nevezés kezdete 2019.03.01-től, zárás 2019.06.01.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva