2019.09.30. 15:00
A zalakarosi az egyik legjobb hazai fürdő
Idén is dobogós helyen végzett a Zalakarosi Fürdő „Az év fürdője” online közönségszavazáson: az ország harmadik legjobb fürdője lett.

Az előkelő harmadik helyezést sikerült megszereznie a Zalakarosi Fürdőnek az “Év Fürdője 2019.” szavazáson. A megmérettetésben fej-fej mellett haladtak Magyarország leglátogatottabb, legkedveltebb fürdői. Az első helyet a harkányi, a dobogó második fokát a hajdúszoboszlói fürdő szerezte meg.

– Az idén rekordszámú szavazat gyűlt össze, több mint 8 ezren tették le a voksukat a Zalakarosi Fürdő mellett, soha ennyien nem szavaztak még ránk ezen a megmérettetésen, amelyet ezúttal is szeretnénk megköszönni Nektek – köszönte meg a szavazatokat a fürdő a közösségi oldalán.
Az országos versenyt a termalfurdo.hu utazási portál hirdeti meg minden évben, a helyezésért járó plakettet Sánta Tibor adta át Cziráki László vezérigazgatónak.

Fotó: Zalai Hírlap

– A mutatók kiválóak, a Zalakarosi Fürdő az ország leglátogatottabb fürdői között van Zalakaros Város és a fürdő folyamatos fejlesztéseinek és a kiváló szakmai munkának köszönhetően. A vezérigazgató kiemelte, a siker közös, külön megköszönte a városban dolgozó vállalkozók, kollégák munkáját.
Az átadón Novák Ferenc, a város polgármestere megerősítette, a vendégek visszajelzésén alapuló elismerés a szakma, a városban dolgozó szakemberek sikere.
– Idén köszönthettük a Zalakarosi Fürdőn a 30 milliomodik látogatót. Hangsúlyozta, ennyi ember nem tévedhetett amikor pihenése helyszínéül Zalakarost választotta.
Sánta Tibor, a termalfurdo.hu ügyvezetője elmondta, nagy öröm, hogy ekkora aktivitást váltott ki az immár ötödik alkalommal indított kezdeményezés, a résztvevő magyarországi fürdőkre összesen 153 133 érvényes szavazat érkezett idén.

Nézd meg a karosi fürdő legjobb képeit:

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva