2018.10.03. 12:00
Érzékek útján élménytúrára csábít Zalakaros
A Tourinform irodából induló felfedező túra - a „Hat érzék” város imázs koncepcióra illeszkedve – élményláncként köti össze az egyes attrakciókat, minden érzékszervet bevonva a játékos barangolásba.

KEDVES KALANDOR!

Egy egyedi programra invitálunk, amely során a város legcsodálatosabb helyszíneit tekintheted meg! Indulj hát el az érzékek útján és közben ismerd meg Zalakaros nevezetességeit!”- olvasható az Érzékek Útján túrafüzet köszöntőjében.

Az élménytúra titkos tippekkel, kedvezményekkel, érdekes információkkal és kvíz kérdésekkel segíti a minőségi idő eltöltését.

– Elménk számára felfoghatatlan a rengeteg inger, amivel nap, mint nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat. Elfe­lejtettünk jelen lenni a jelenben. Ebben segít, ha ér­zékeinkre támaszkodunk és végigjárjuk a túrát: élvezzük a gyógyí­tó érintéseket, gyönyörködünk a zalai táj csodáiban, belekóstolunk a helyi gasztro­nómia rejtelmeibe, hallgatjuk a csendet, és érezzük a régió levegőjé­nek illatát. Mindezt egy él­ményekkel teli, varázslatos kisvárosban. – vezet rá a túra hangulatára Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A térképpel és részletes instrukciókkal ellátott túrafüzetet október 1-től a zalakarosi Tourinform irodában igényelhetik a látogatók.

5 állomás: A program Zalakaros 5 legcsodálatosabb helyszínét, nevezetességét segíti megismerni.
5 feladvány: Minden ponthoz egy- egy kérdés is tartozik. Ha figyelmes vagy, könnyű dolgod lesz!
4 kedvezmény: Az élménytúra során felkeresett valamennyi helyszínen ne felejtsd el beváltani kuponodat.
Kb. 2-3 óra: A túra bármikor elkezdhető, és a résztvevők tempójától függően 2-3 órát vesz igénybe.
Mindenkinek ajánlott: Mehetsz egyedül vagy pároddal, családdal, több fős csoportban is. Élvezetes program minden korosztály számára.
1 ajándék: A túra végén töltsd ki kvízjátékunkat, majd mutasd be a Tourinform irodában. Garantált meglepetésben lesz részed.
És hogy miért éppen Érzékek Útján?
Zalakaros titka nem csupán egyedülálló családi fürdőjének és gyógyvizének jótékony hatásaiban rejlik, hanem abban az elbűvölő sokszínűségben, amely minden érzékszervünket kényezteti. Elménk számára felfoghatatlan a rengeteg inger, amivel nap, mint nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat. Elfelejtünk jelen lenni a jelenben. Ebben segít, ha érzékeinkre támaszkodunk: élvezzük a gyógyító érintéseket, gyönyörködünk a zalai táj csodáiban, belekóstolunk a helyi gasztronómia rejtelmeibe, hallgatjuk a csendet, és érezzük a régió levegőjének illatát. Mindezt egy élményekkel teli varázslatos helyen, az érzékek városában…

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva