2019.04.16. 08:00
Felavatták a Balatoni Hullámvasutat
Már üzemel az ország első, nyilvános, rögzített telepítésű hullámvasútja a Zalakaroshoz közeli Holnapocska Tábor és Zobori Élményparkban.

Az ország első, nyilvános, rögzített telepítésű hullámvasútját avatták fel más fejlesztésekkel együtt szombaton a Holnapocska Tábor és Zobori Élményparkban. A beruházások összértéke közel 1,3 milliárd forint.
A Szabadicsné Rádi Éva és Szabadics Zoltán által alapított tábor és élménypark legújabb attrakciója a 280 méter hosszú, több mint 40 kilométer/óra sebességű Balatoni Hullámvasút. Emellett bővült a csónakcsúszda, új pihenőtér létesült, valamint fogadóépület és látogatóközpont is épült. A beruházások a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósultak meg. Szabadics Zoltán köszöntőjében elmondta: feleségével közösen a beteg és rászoruló gyermekeknek is otthont adó élménypark fejlesztésére használták szabad forrásaikat.

A hullámvasút első utasai. Minden korosztály számára felejthetetlen élményt jelentett…
Fotó: Gergely Szilárd

– A balatoni turisztikai régió legvonzóbb élményparkját és táborát szerettük volna megvalósítani. Ebben több támogató, köztük a magyar kormány, a turisztikai ügynökség is nagy segítségünkre volt. Sokaknak köszönhető, hogy 9 hónappal a határidő előtt elkészült a beruházás – mondta Szabadics Zoltán.

#grandopening2019 – még 5hét

Már csak 5 hét van a #grandopening-ig az óriás tavaszi nyitásig! ???Ti várjátok már, hogy újra kinti kalandokat is felfedezhessetek??A nyereményjáték összeállt, hamarosan indul! Figyeld az oldalt folyamatosan – bármikor érkezhet!http://zobori.hu/hirek/grand-opening-2019

Közzétette: Zobori Élmény PARK / Holnapocska Tábor – 2019. február 26., kedd

A Kis-Balaton vonzáskörzetében megvalósult egyedülálló fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek, a családok jól érezzék magukat. A kormányzati támogatásokból és a pályázatokból létrejövő beruházásoknak köszönhetően pedig a környék nem csak őrzi értékeit, fejlődik is – emelte ki köszöntőjében Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője.

tavasz #hellotavasz

#HelloSzia #tavaszTöltődj fel nálunk fergeteges kalandokkal! Ez mind Rátok vár!SZOMBAT-VASÁRNAP10:00-17:00-ig #NYITVA…#weekendvibes #saturdayacticity #funday #family #together #forever #ZoboriÉlménypark #kidsparadise

Közzétette: Zobori Élmény PARK / Holnapocska Tábor – 2019. április 12., péntek

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva