likeBalaton.hu | 2021.12.17. 16:00
Fürdés, wellness és koncertek színesítik az ünnepeket
Gőzölgő termálvíz, illatos szaunák, kényeztető wellness és színes programkavalkád vár az év végéig Zalakaroson.

Nemcsak a testnek, a léleknek is felüdülés, ha a Balaton közeli üdülővárosban pihentek, a Karos Korzó meseszép tere és rendezvényközpontja megkoronázza a zalakarosi wellness pihenést. Az új rendezvénytér télen-nyáron nyüzsgő színfoltjai városnak, amely a gyógy- és termálvíz kincsének köszönhetően hat évtizede az ország kedvenc üdülőhelyeinek egyike.

Fotó: hellozalakaros.hu

Télen is az évszaknak megfelelő hangulatban telnek a napok, az adventi várakozás ideje alatt karácsonyi vásár, alkotóműhely és koncertek színesítik az estéket, ahova élő webkamerán keresztül is be lehet pillantani. Kattints a részletekért.

Az ünnepek között, az iskolai téli szünet ideje alatt sem unatkoznak a vendégek, minden nap ügyeskedhettek a kézműves kuckóban és bulizhattok az esti koncerteken.

A Zalakarosi Fürdőben is programkavalkád vár, vízi vetélkedők, kreatív foglalkozások, szilveszteri készülődés foglalja le a kicsiket, míg ti a szaunában pihentek.
Szilveszterezni nemcsak az utcabálon tudtok, hanem a fürdőben is. Igazán menő program fürdőruhában egy meleg vizes medencében köszönteni az új esztendőt.

Ne hagyjátok ki a Kis-Balaton felfedezését sem, ilyenkor többezer vadlúd tanyázik a víztükrön, hihetetlen hangkavalkád fogad benneteket. A közelben található a Vörsi betlehem, nézzétek meg a mesebeli díszletet, ami a két ünnep között is várja a látogatókat.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva