Horváth Balogh-Attila / zaol.hu | 2021.08.05. 14:00
Új színfolt a fürdővárosban - elkészült a Karos Korzó
Lehet romantikus vagy családi séta színhelye, de futópálya és fitneszpark, valamint Kneipp-sétány is vár napközben a Karos Korzón, ahol esténként természetesen a zene veszi át a főszerepet.

Pár napja adták át hivatalosan Zalakaros legújabb gyöngyszemét, a Karos Korzót.

A fejlesztés során a rendezvény- és látogatóközpont mellett egyebek közt futópálya és felnőtt fitneszpark is épült, úgynevezett Kneipp-sétányt, rendezvényteret és arborétumot alakítottak ki, továbbá építettek egy látványos, hangulatos szökőkutat is.
A projekt látványos elemei mellett fontos megemlíteni a napozó és fitness parkot, a pihenőágyakat, az ivókutat, az elektromos kerékpártöltő állomást.

A turisztikai szezont meghosszabbító, időjárás-független közösségi tér jött létre, az emeleten kiállítás várja az érdeklődőket.

Az is hűsít, ha ránézel
Fotó: Gergely Szilárd

Az új közösségi tér a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. munkájának köszönhetően már a hivatalos átadó előtt megtelt programokkal és érdeklődőkkel – de persze, a gyorsan magasra szökő népszerűségben nagy szerepe van a korzóból áradó hangulatnak, miliőnek is, ami kiváló alapot kínál a lazuláshoz, kikapcsolódáshoz.

Pezseg a hangulat
Fotó: Gergely Szilárd

Dél-amerikai indián utcazenész, villanyciterás, vásári mesemondó, gitárduó, breaktáncosok – ahogy mondani szokták, itt mindig történik valami, pontosabban mindig van valaki, aki szórakoztatja az ide látogató turistákat, vagy a térségből érkező, a napi mókuskerékből kilépni kívánó vendégeket.

Kattints ide, és tudd meg, mi lesz a következő program a korzón.

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva