Jazz & terasz - Organ Station koncert
Helyszín Zalaszabar,
Időpont
Remek zenék, még jobb borok és chill vár a Kis-Balatonnál. Az élmény felbecsülhetetlen, belépő nincs, lesz pokróc, gyertyák, lampionok ... nem is soroljuk, a miliő egy kicsit filmbe illő lesz. de ez a valóság,

Az OrganStation jazz trió 2020-ban alakult formáció, mely az 50’s-60’s évek mainstream jazz hangulatát tárja a hallgatóság elé.
Repertoárjuk a stílus ikonjainak (Wes Montgomery, Melvin Rhyne, Peter Bernstein, Duke Ellington) legismertebb dalait tartalmazza, de emellett saját modern kompozíciókat is hallhatunk tőlük régi köntösbe bújtatva.
A hangszerelés rendhagyó, mivel a ma már oly ritka gitár, hammond orgona (Nordstage), dob felállás szólalnak meg a népszerű jazz sztenderdek.


A fiatal formáció gitárosa, Kovács Tamás,aki Babos Gyula,László Attila, Horányi Sándor és Szalay Gábor növendéke szerezte meg művész diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz- tanszakán.

Hammond Orgona Piller Márton, aki Oláh Kálmán, Rozsnyói Péter és Ifj. Szakcsi Lakatos Béla kezeik alatt vált elhivatott művésszé.

A trió egyszemélyes motorja pedig Izsó Tamás, aki jelenleg is a fent említett egyetem hallgatója, ahol nem más tanítja, mint Jeszenszky György, de tanárai közül kár lenne nem megemlíteni Balázs Elemért is.

Kezdés: 19:00 óra

A borterasz nyitva már 16:00 órától!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva