Zalakaros Sétarepülés - Zalakaros Repülőtér
Helyszín Zalakaros, Újmajor kültelek
Telefonszám
Szezonális nyitvatartás
2019.05.15. - 2019.09.30. 08:00 - 20:00
E-mail cím info@aviado.hu
Keszthely, Hévíz látnivalói, Badacsony, Sümeg, Szigliget vára, Rezi és Tátika várromja és a Balaton madártávlatból! Tekintse meg hazánk ezen kincseit repülőgépből is! Várjuk a fedélzeten!

Látogasson el hozzánk Zalakarosra a repülőtérre, ahol választhat előre összeállított útvonalainkból, melyekkel megnézheti a Kis-Balatont, annak jellegzetes látnivalóival, a Kányavári-szigettel és a fahíddal. Csodálatos látvány a Balaton nyugati medencéje, a Badacsony, illetve a Balaton-felvidék többi tanúhegyei, a Szent György-hegy, a Csobánc, a Gulács és a Somló-hegy. Keszthelyen madártávlatból nézheti meg a Festetics kastélyt, a Balaton partot a Szigetfürdővel, a parton álló patinás, régi Balaton Szálló és Hullám Hotel épületeit, a strandokat és a megannyi vitorláshajót a Balaton vizén.

Megtekintheti Hévízt és nagy kört tehet az európai hírű termáltó felett, vagy átrepülhet a Balaton felett és megcsodálhatja Szigliget, Sümeg várát, a Rezi várromot és Tátika várának maradványait is, és nem utolsó sorban a hatalmas Keszthelyi hegységből kiemelkedő Sztupát is! Kívánságra körbe repülheti velünk a Balatont is!

Pilótáink örömmel üdvözlik a fedélzeten és ha kedve van még a „kormányt” is a kezébe veheti, hogy érezze milyen egy repülőgépet vezetni!

Nyitva tartás: május 15. – szeptember 30. 8:00 – 20:00

Szezonon kívüli napokon telefonos bejelentkezés alapján.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva