Dottó
Helyszín Zalakaros, Gyógyfürdő tér
Telefonszám
Zalakaroson kihagyhatatlan program a városnéző körutazás a DOTTO kisvonattal!

A DOTTO kisvonaton ülve és idegenvezetést hallgatva kitárul Ön előtt egy olyan világ, amelyről talán eddig még tudomása sem volt. Utazása közben gyönyörködhet a szebbnél szebb házakban, szállodákban, a város parkjaiban, szépen gondozott ligetes sétányaiban.

A városnézés során megtekintik a gyógyfürdőt, a városközpontot, a Dísz teret, az arborétumot, a templomot, az Európa szintű játszó teret, az étteremsort, a cukrászdát, a Szent István teret, az iskolát, az óvodát, és a fazekas műhelyt. Igény szerint felmehetnek a pincesoron lévő Arany Pincéhez és a Szent Orbán borozóhoz, ahol finom tájjelegű borokat és ételeket fogyaszthat.

A szép virágos utcákon végigvonatozva érnek a Park erdőhöz, itt lehet tenni egy erdei sétát a hűvös fák alatt és felmehetnek a kilátótoronyba, mert csak a toronyból látható a környék panorámája, Kis- Balaton, Badacsony és Keszthely. Ha kedve támad, betérhet a Kilátó- Borozóba is. Megszakíthatja a városnéző körutazását és a fent említett bármelyik megállóban leszállhat.

A sofőrrel egyeztetett időpontban ugyanazzal a jeggyel -akár több óra múlva is- visszaülhet ingyen a vonatra, és a körutazását tovább folytathatja.

A vonaton eltöltött 50 perc, ami alatt 11 km- t tesznek meg.

Rossz idő esetén a DOTTÓ zárt kocsikkal közlekedik!

Menetjegyét felszálláskor a DOTTO kisvonaton a sofőrnél tudja megvásárolni!

Aktuális menetrend az alábbi weboldalon.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva