likeBalaton.hu | 2024.02.29. 16:00
Balaton Sound, ahol mindenki VIP vendég
Ingyenes ételek és italok, pazar kilátás és luxuskörnyezet is várja a Balaton Sound VIP-vendégeit.

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból is már biztos, hogy óriási partifolyam kavarog majd július 3-6. között a zamárdi szabadstrandon. Most abból is kapunk ízelítőt, hogy a hazai fronton milyen partybrand-ek robbantják majd be a négynapos bulit a Heineken Balaton Soundon.

Napközben csobbanós, napfürdős ejtőzés, délutántól a hajnalba forduló partizás, majd egy lenyűgöző napfelkelte a vízparton – ezek a Heineken Balaton Sound élmény alapvető elemei, amihez társulnak a mainstream elektronikus zenei élvonal és az underground elektronika legjobb előadói, és nem utolsó sorban az a VIP életérzés, amit minden évben megújulva kínál a beach fesztivál.

Fotó: Balaton Sound

Urban Jungle VIP: egzotikus, buja hangulat és kilátás a nagyszínpadra

A városi miliő és a dzsungel bujasága keveredik idén az Urban Jungle VIP helyszínén, melynek minden egyes négyzetcentiméterét fák, indák és egzotikus növények borítják, néhány titokzatos dzsungel-élőlénnyel megspékelve. Szolgáltatásai között pedig lesz szépség sarok, VIP Merch Store, egyedi étel- és italkínálat, asztalszervíz és asztalfoglalás. És persze ez az a hely, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a Heineken Nagyszínpadra.

Fotó: Balaton Sound

A VIP helyszín pazar kínálattal csalogat

A B stage melletti VIP helyszín idei témája az oázis, csodaszép hangulatvilágítással, növényekkel, szőnyegekkel, kényelmes kanapékkal. Az Oasis VIP izgalmas italkínálattal, valamint Sisha bárral is csalogat, és a kilátóteraszáról zavartalanul élvezhetjük a B stage műsorát, alkonyattól napfelkeltéig.

A Balaton partján mesés, luxussal fűszerezett exkluzív környezetben élhetjük át a Sound életérzést a VIP Sunset Beach-en, mely tökéletes helyszín egy kis chillezésre, fürdőzésre. A VIP Sunset Beach baldachinos napozóágyakkal és hófehér kanapékkal, finom koktélok, ingyenes törölközők, és szintén ingyenes thai masszázs társaságában nyújt feledhetetlen élményt.

Fotó: Balaton Sound

A Brunch-bérlettel korlátlan hideg- és meleg étel fogyasztás is jár

A Heineken Balaton Sound Brunch bérlettel különleges, svédasztalos brunch élményben lehet részünk a fesztivál alatt, a Zam Balaton csodás helyszínén, nemzetközi specialitások széles választékával, korlátlan hideg és meleg ételekkel, valamint (alkoholmentes) italok fogyasztásával. Az elérhető VIP Holiday csomagokkal pedig még egy szinttel emelhetjük a Sound életérzést.

Az idei Heineken Balaton Sound nemzetközi zenei kínálatában olyan nevek sorakoznak, mint Marshmello, Paul Kalkbrenner, Purple Disco Machine, James Hype vagy Timmy Trumpet és itt lesz továbbá – a teljesség igénye nélkül – Amelie Lens, Adam Beyer, MEDUZA, Vintage Culture, Stephan Bodzin, Nico Moreno, 999999999, Sara Landry vagy az újgenerációs francia DJ, Trym.

Fotó: Balaton Sound

Most megérkeztek az első hírek arról is, milyen hazai partybrand-ek vonulnak idén a Sound My stage helyszínére, naponta váltva egymást – egyedi dekorokkal díszletezett – nappali beach programokkal. Július 3-án jön a Post For Rent, melynek célja, hogy új szintre emelje a minőségi szórakoztatást, és ezúttal a Bom Dia csapatával összefogva várják a house és tech-house zene szerelmeseit. Másnap érkezik Magyarország egyik legnevesebb underground zenei party-sorozata, a műfaji korlátokat nem ismerő, minden stílusból a közönség igénye szerint merítő Be Massive csapata, és azt követő napon a Cinema Hall vs Budapest Calling elektronikus zenei utazásán vehetünk részt.

Július 6-án a varázslatos helyszíneken naplementés bulikat szervező, a house és tech-house szettekkel operáló House Piknik, mely megalakulása óta a boldog energiák, önfeledt örömtánc és az összetartozás színtere, búcsúztatja ezen a helyszínen a Soundot.

Minden további infó a Heineken Balaton Sound weboldalán található, ahol érdemes még a március 6-i jegyárforduló előtt beszerezni a VIP élményeket és belépőket.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Balaton Sound

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva