Dezslik Magdolna | 2018.08.09. 21:03
Béres Alexandra: Zamárdi a szívem csücske
Béres Alexandra üzletasszony, sportoló, csinos nő és anya.  A sorrendet most ne boncolgassuk, hiszen a lényeg úgyis az, hogy az ember a megfelelő helyen mindig helytáll.  Még nyaraláskor is. Ezt azok a szülők pontosan értik, akik kicsi gyerekekkel nyaralnak.

– Néhány éve, amikor hazaértünk a törökországi nyaralásról, Krisztián megdöbbenve tapasztalta, hogy jó néhány kilóval többet nyomott a mérleg. Igaz, végig finomságokat eszegetett. Idén, azon lepődött meg, hogy ugyanúgy végig ette a nyaralást, ám egy deka nyoma nem maradt. Aztán rájöttünk, hogy a nyaralás ideje alatt gyakorlatilag egy percet sem üldögéltünk, folyton jöttünk-mentünk a gyerekekkel, vagy rohangáltunk utánuk. Így büntetlenül lehetett élvezni a finomságokat.

– Úgy tudom, a külföldi utak mellett, a Balaton is nagy kedvencetek. Merre szoktatok nyaralni?

– Külföldön legszívesebben Olaszországban pihenünk, az Adriai-tenger északi partvidékén fekvő Caorle az egyik nagy kedvenc, de idén Toszkánában is voltunk. Szeretek kimenni az országból, mert magánember lehetek, nem jönnek oda a strandon, hogy adjak egy pár fogyókúrás tanácsot. Persze itthon is nagyon jó, a lányok most is a Balatonon vannak, és gyakran megyünk le mi is. Gyerekként rengeteg időt töltöttem a nagypapával Széplakon, anyukámmal pedig Zamárdiban nyaraltunk. Nem mindig volt lehetőségünk szállodában megszállni, mentünk busszal, vittük a sátrat, volt, hogy ismerős kertjében állítottuk fel. Bográcsban főztünk, grilleztünk, rengeteget bicikliztünk apukámékkal.

– Flóra és Panna is volt már sátorozni?

– Még nem, de egészen biztos, hogy hamarosan kipróbáljuk. Szerintem nagyon nagy élmény gyerekként sátorozni. Nekik is tetszeni fog. Flóra ősszel már 4 éves, óvodás, Panna pedig egy plüssös nagylány. Most lesz másodikos, még kislány, de már vannak nagylányos gondolatai, imádja a csatokat, a ruhákat is.

­– Említetted, hogy éppen a Balatonon vannak anyukáddal. Nem félted őket a víztől? Tudnak úszni?

– Panna már tud úszni, Flóra pedig még most tanul. Mindketten nagyon évezik a vizet, de ebben is egészen mások. Pannát például zavarta az úszógumi, vagy a karúszó, Flóra pedig imádja. Felveszi, és bármilyen mély vízbe bevetődik. Kacag, ugrik, vagány, nagyon élvezi a vizet. Jó ilyen élményeket adni neki, de néha aggódom, mert akkor is beleveti magát a tóba vagy a medencébe, amikor nincs rajta karúszó. Persze, soha nincs felnőtt felügyelete nélkül.

– Te is úszol. Részt vettél a Balaton-átúszáson?

– Én nem, de az apukám igen. Ő jó sokat úszott egyébként is, hiszen öttusázott.

– Ha már Balaton, úszás, nyár a témánk, te mit szeretsz jobban: bikini vagy egyrészes fürdőruha?

– Nagyon szeretem a bikinit, élvezem, ha lesül a pocakom is. Bár 42 éves leszek, nem zavar, ha bikinit kell felvennem, ha fürdőruhában kell mutatkoznom. Amikor a gyerekekkel együtt vagyunk a Balcsin, rengeteget fürdünk. Néha persze a barátokkal jövünk le, olyankor inkább étterembe megyünk, beszélgetős, kiülős programokat szervezünk. Szükség van ezekre a feltöltődős alkalmakra is, amikor nem szülők vagyunk, hanem kettesben lehetünk.

Szöveg: Dezslik Magdolna

Még több sztárinterjút olvasnál? Kattints a többi interjúért!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva