2019.08.25. 07:00
Dráma az M7 autópályán, elaludt a volán mögött a magyar énekes
Akár tragikus véget is érhetett volna a koncert. Hazafelé tartva az énekes elbóbiskolt a volán mögött, és a szalagkorlátnak ütközött Varga Viktor. A balesetben szerencsére csak az autója sérült meg.

 

Kevésen múlott Varga Viktor élete! Az énekes Zamárdiból tartott hazafelé az autópályán, amikor elaludt vezetés közben, autója oldalát pedig meghúzta a szalagkorlát. Szerencsére Viktor azonnal felébredt, és sérülés nélkül megúszta a balesetet. Egyedül a több milliót érő luxusautóján látszódó nyomok figyelmeztetnek arra, hogy nagyobb baj is történhetett volna. Az extravagáns énekes egyébként hosszú napokat tudhat maga mögött, hiszen naponta több koncertet is adott a héten, ám azt nem gondolta volna, hogy ennyire elfárad. A Ripost megkereste az üggyel kapcsolatban Viktort, aki szűkszavúan nyilatkozott.

 

– Fáradt voltam, rengeteg fellépésem volt, de szerencsére velem voltak az istenek. De ebből is tanultam. Sofőrrel kell menni, ha túl sok a koncert. Csak én szeretek vezetni… – mondta szűkszavúan az esetről Viktor. Ám nem ez volt az első, hogy egy hajszálon múlt az énekes élete. Öt évvel ezelőtt télen, egy vidéki fellépésére tartott, amikor elvesztette az irányítást az autója felett.

Forrás: Ripost.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva