Székelyhidi Ágnes | 2023.12.02. 21:00
Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 2-8.: Végre lehet szusszanni egy kicsit
A nyugodt és kiegyensúlyozott hétvégét pompás napok követik a bolygók és a horoszkóp szerint. Végre egy picit mindenki lelassul, és szó szerint is lehet szusszanni. A lehető legjobbkor jön. És figyelem: vasárnap már az első adventi gyertyát gyújtjuk a koszorúkon!

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos
Nem sok üres járat lesz a hétvégén. Mindketten szeretnétek látványos haladást elérni a takarításban és készülődésben. Ezt hétfőn a munkahelyen pihenitek ki. A hét során minden és mindenki lelassul, ami nektek is a legjobbkor jön. Ennek köszönhetően egymást sem fogjátok sürgetni, sőt lesz időtök leülni egyeztetni. Tegyétek meg, mielőtt káosz lenne!

Szingli Kos
A hétvége kedvedre való lesz, mert végre látványos eredményt érsz el. Aztán te magad is meglepődsz, hogy a többiek, mintha megvilágosodtak volna, mert senki sem kapkod. Ennek örömére neked is le kéne lassulnod. Mi lenne, ha mindent kényelmes tempóban intéznél? Kiderülhet, hogy így is lehet dolgozni. Ez nem csak rád lesz jó hatással, hanem a környezetedre is.

BIKA heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Bika
A hétvégétek már megint a család körül forog. Ne bánjátok! Jó, hogy van családotok. Hétfőtől téged megszáll a béke. Egy csodálatos bolygóháromszög áll össze az égen hétfőtől péntekig, amely stabilitást, szerencsét és eredményeket hoz. Amikor te kiegyensúlyozott vagy, akkor a kapcsolatotok is az. Ez most, az ünnepek előtt igazi ajándék mindkettőtöknek.

Szingli Bika
December első hétvégéje már megint a családról szól. Ne bánd, inkább örülj, hogy van családod! Hétfőtől irigylésre méltó helyzetbe kerülsz: egy gyönyörű bolygóháromszög áll össze az égen, ami megérdemelt elismeréseket, stabilitást, szerencsét és bókokat hoz neked. Érdekes módon ilyenkor többen keresik a társaságodat, és olyanok is válaszolnak, akik eddig nem tették meg…

IKREK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Ikrek
Fogadd el, és ne lázadj! Hétvégén és a hét során is a szerelmed irányít. Nem azért, mert béna lennél, hanem mert most neki több flottabb és gyorsabb megoldása van. Természetesen beleszólhatsz, és elmondhatod a véleményedet. Attól, hogy pörög, még figyel rád, sőt kíváncsi a meglátásaidra. Szóval semmi okod a sértődésre…

Szingli Ikrek
Dőlj hátra, mert sem a hétvégén, sem a héten nem te döntsz. Persze van, amiben neked kell döntened, de a dolgok többségében mások veszik kezükbe a kormányt. Ha nem feszülsz meg, akkor élvezheted is ezt. Hétfőtől péntekig egy nagyszerű bolygóháromszög azt javasolja, hogy a rutin dolgokkal haladj, és a nagy volumenű ügyeket halaszd későbbre.

RÁK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Rák
„Néma gyereknek üres a tarisznyája” – ez a mondás lesz a hétvégéd és a hét mottója. A párod nem tudja, miben várod a segítségét, ha nem szólsz neki. A kollégáid ugyanígy vannak ezzel. Nem ciki kérni. A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mondanak. Az sem tragédia. De ha nem kérdezel, akkor azt gondolod, ő azt gondolja, hogy te azt gondolod, hogy…

Szingli Rák
Többször, sőt, ha őszinte vagy, akkor bevallhatod, hogy rendszeresen azon sértődsz meg, hogy a másik nem segít. Pedig ismered a mondást: „Néma gyereknek üres a tarisznyája”. A másik nem tudja kitalálni, miben várod a segítségét, ha nem mondod el neki. Nem ciki kérni. Ha nem kérsz, nem kérdezel, akkor azt hiszed, hogy ő azt hiszi, hogy te azt hiszed, hogy… Ez nem vezet sehova.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Oroszlán
Az elégedetlenség egyfajta motiváció, de ha túlzásba viszed, akkor zsörtölődéssé válik. A hétvégén könnyebb dolgod lesz, de a hét során többször kaphatod magad elégedetlenkedésen. A kedvesed sokat segíthet, hogy inkább a hála erősödjön benned. Közben pénzben is mérhető elismeréseket szimbolizálnak a bolygók, ami jól esik neked.

Szingli Oroszlán
Míg a hétvégén elemedben leszel, addig a hét során aggodalom uralkodhat el rajtad. Pedig nincs okod ilyesmire. Ne feledd, téged sem hagy hidegen, hogy beléptünk a decemberbe, és nyakunkon a karácsony! Az égi folyamatok szerint akkor érzed rosszul magad a bőrödben, ha elkezded másokhoz hasonlítgatni magad. Nem szabad versenyezni és/vagy rivalizálni, ugye tudod?

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Szűz
Jó vagy. Mindent a kezedben tudsz tartani. Olyan leszel december első hétvégéjén és egész héten, mint egy akrobata, aki több tányért pörget, és egyik sem esik le. Ezt a párod irigykedve nézi, és közben megy össze melletted. Adj neki is feladatot! Engedd, hogy neki is lehessen sikerélménye! És sokat dicsérd őt! Ez a harmónia megőrzésének egyszerűen kivitelezhető titka…

Szingli Szűz
Végre olyan hétvége és hét elé nézel, amikor szinte minden összejön. Ezeket is jegyezd meg, ne csak a kudarcokat! Hétfőtől péntekig egy monumentális bolygóháromszög áll össze az égen, amely végre szerencsét és küzdelmeid, munkád eredményeként gyümölcsöket hoz. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll. Szóval garantált a siker…

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Mérleg
Megbántva érzed magad a hétvégén. Valaki folyton belegázol a lelkedbe. Lehet, hogy ez nem a szerelmed, mégis ő látja a duzzogó ábrázatodat. Próbálj uralkodj magadon, és emelkedj felül a sértettségen, mert megbetegíted magad! Mesélhetsz neki arról, hogy ki bántott meg, de ne erről szóljon az egész hétvégétek és a hetetek!

Szingli Mérleg
Egy vasárnapi Vénusz-Plútó fájó fényszög rossz érzésekkel tölt el. Ráadásul hétfőn Vénusz kilép a Mérlegből. Úgy érzed, elhagyott a szerencse, s ettől mély önsajnálatba eshetnél. Mégse tedd! Inkább tedd fel a kérdést magadnak, mi esne jól? Olyasmit válassz, amit azonnal, vagy rövid időn belül megadhatsz magadnak! Jó kávé, jó zene, jó film, bármi jöhet.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Skorpió
Mire vágyik a párod? Puhatold ki! Nemcsak a karácsony miatt lenne fontos, hogy tudd, mivel szerezhetsz örömet neki. December első hétvégéjén lepd meg valamivel! Az ilyen apróságok megszínesítik az életeteket. Hétfőn mosolyogva mentek mindketten dolgozni. Ekkor belátod, mennyire megéri tenni a kapcsolatért, és kényeztetni őt…

Szingli Skorpió
Ígérd meg magadnak, hogy nem utánozod azokat, akik egyre idegesebbek a közelgő karácsony miatt! Érted, látod, hogy bajban vannak, de mindenki elég ügyes ahhoz, hogy megoldja az életét. Neked elég a sajátodat menedzselni. Hétfőn Vénusz belép a Skorpióba, és hirtelen megnő a népszerűséged. Ne csodálkozz, ha mindenki veled akar találkozni, ismerkedni!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Nyilas
Hallgass a szerelmedre, és lassíts! Megint le fogsz betegedni az ünnepek előtt, ha így folytatod. Tavaly és tavaly előtt is ilyesmi történt. Hidd el, jót akar a szerelmed! Ne vedd szekálásnak, ha szól, de kérd meg, hogy ne mondja percenként! Mindkettőtöknek meg kell találnia az arany középutat. Ez a hétvége és a hét legnagyobb kihívása számotokra.

Szingli Nyilas
Akkora közhely, mint a Gellért-hegy, hogy lassítanod kellene, ha nem akarsz lerobbanni karácsonyra, de ettől még helytálló. Hétvégén elemedben leszel. Figyelj ugyanakkor, mert ha megizzadsz, és a hideg megérint, könnyen megfázhatsz. A hét során egy óriási bolygóháromszög a józanész prioritását hangsúlyozza. Ezt te úgy értelmezheted, hogy mindenki kötekedik. Pedig nem erről van szó.

BAK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Bak
Nagyon vigyázz hétvégén, hogy ne bántsd meg a párodat! Kommunikálj úgy, mintha porcelánboltban lennél! Hétfőtől jó dolgod lesz, mert nagyszerű bolygóháromszög áll össze az égen. De ekkor is megbánthatod a párodat, ha magas lóról beszélsz vele. Nem szándékosan teszed, ezért nehéz észre venned. Amint felismered, válts stílust, és nem lesz baj!

Szingli Bak
Sokan félnek tőled. Tudsz róla? És azt tudod, hogy azért félnek, mert túl szigorú vagy? Sokszor azzal képes vagy megbántani valakit, hogy magas lóról beszélsz hozzá. Lehet, hogy nem kioktatásnak szánod, de könnyen az lehet belőle. A hétvége és a hét is tele van ilyen csapdákkal. Megránthatod a válladat, pedig te is vágysz a népszerűségre. Legyél őszinte magaddal!

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Vízöntő
Mikor vallottál utoljára szerelmet a kedvesednek? Ciki kimondani, hogy szereted? Hétvégén ne fukarkodj a szerelmes szavakkal! Meglátod, milyen gyorsan fellobban ismét az a bizonyos láng. Hétfőtől szükséged lesz a párod biztatására, mert felrobbansz attól, hogy minden cammog. Te rohannál, de nem lehet. A kedvesed jó hatással lesz rád, ha engeded.

Szingli Vízöntő
A december is hozhat szerelmet. Attól, hogy kinn hideg van, benned fellobbanhat a láng, és elönthet a forróság. Ehhez ugyanakkor ki kell jönnöd a csigaházadból. És ha emberek közé mész, mosolyog minél többet! Meglátod, milyen klassz emberek mosolyognak vissza rád. Ez nem csak a hétvégére érvényes, egész héten nyitott szemmel és szívvel mászkálj!

HALAK heti szerelmi horoszkóp
Párkapcsolatban élő Halak
Hiába terveztél egy lazítós, lustálkodós hétvégét, a párod vagy valamelyik rokonod keresztbe húzza az elképzeléseidet. Nem baj. Este bekuckózhattok egy finom forralt bor és jó film társaságában. Hétfőtől hatékony és eredményes leszel a munkádban, ami elégedettséget hoz. Ha látod, hogy jól alakulnak a dolgok, megnyugszol, ami a párodra is jó hatással van.

Szingli Halak
Számítanod kell arra, hogy valaki felborítja a hétvégi programodat. Bosszankodás helyett vedd észre, neki milyen nagy szüksége van rád és/vagy a társaságodra. Hétfőtől a Vénusz jegyváltásának köszönhetően megugrik a népszerűségi rátád. Nem csoda. Végre te is kicsit szebbnek és vonzóbbnak látod magad. Tudod, hogy min változtattál?

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva