borsonline.hu | 2022.09.23. 07:00
Kerekesszékbe került a fiú, aki kizuhant az óriáskerékből a Balaton Soundon
15-20 métert zuhant a fiú, most kerekesszékkel tud csak közlekedni.

Jelenleg kerekesszékkel tud csak közlekedni az a 16 éves fiú, aki kizuhant egy óriáskerékből még a Balaton Soundon. Áron még júliusban töltött fel egy videót a YouTube-ra, amelyben elmondta, hogy 15-20 métert zuhant, és hogy az esését egy fa tompította. A fesztiválról a kaposvári kórházba vitték, ahol gerincműtéten esett át. Ezután intenzív osztályon is kezelték.

– Kaptam kezeléseket, mindenfélét, amit tudtak. Semmi problémám nem volt velük, minden jó volt. Egy hete most már kórházban vagyok – fogalmazott akkor a fiatal, akinek megsegítésére most egy gyűjtés szerveztek a GoGetFunding oldalon.

Áron egy júniusi nagy zuhanás után jelenleg kerekesszékkel tud csak közlekedni – olvasható a leírásban. Kiderült, a vízilabdázó fiú az anyukájával egy első emeleti lakásban él, egy olyan házban, ahol nincs lift.

„Ez 16 lépcsőt jelent, amin fel- és le kell tudnia majd menni, amennyire csak lehet, egyedül, hogy az önállósága és a méltósága megmaradjon, 16 évesen ne egy lakásban teljen el az élete nagyobbik része. Azt zárójelben teszem hozzá, hogy ne a nála jóval könnyebb anyukájának kelljen, még ha Áron hathatós segítségével is, fel- és levarázsolni a széket vele. Csináltatni kell egy székliftet, aminek az ára 2,7 és 7 millió forint között van, ehhez kérünk és köszönünk meg minden segítséget.”

Az adománygyűjtést több vízilabdázó, többek között Kiss Gergely is megosztotta az Instagram-oldalán. – Segítsünk szörnyű balesete után egy vízilabdás fiúnak!.Kérünk, hogy tegyél Te is érte – írta Kiss Gergely.

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

Nyitókép: Balaton Sound hivatalos Photo: László Mudra -Rockstar Photographers
Forrás: borsonline.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva