Balaton Sound: G-Eazy
Helyszín Zamárdi, Kiss Ernő utca 44
Időpont
Telefonszám
E-mail cím hello@balatonsound.hu
G-Eazy egy amerikai-ukrán származású rapper. Debütáló dala a Lady Killers volt, amely 2012-ben került kiadásra. Első klipje szintén ebben az évben jelent meg, amit a Marilyn című számához forgatott.

Már elég fiatalon érdekelte a rap zenei műfaj, ezért helyi fiatalokkal összeállt és készítettek egy együttest. Úgy hívták magukat, hogy „Bad Boyz”, akik kiadtak pár dalt a myspace-en.Saját karrierjét már elkezdte a Loyola Egyetemen, ami kimondottan a zenei indusztriára fókuszált.

2012. szeptember 26-án az első stúdióalbumát adta ki, a „Must Be Nice”-ot. Az album elképesztően nagy sikert ért el annak ellenére, hogy nem volt leszerződve senkinél, ami 3. helyezést ért el az iTunes Hip-Hop listáján. Ez az album nyitotta meg a nagy kaput G-Eazy karrierjén, bár közel sem volt ahhoz a népszerűséghez, amit az elmúlt pár év „These Things Happen” és „When It’s Dark Out” albuma nyújtott.

Következő albuma, a „These Things Happen” 2014-ben került kiadásra, ami szintén elérte a 3. helyezést az Amerikai 200-as listán a legjobb digitális albumért; valamint legjobb helyezést ért el az Amerika Hip-Hop/ R&B Nagylistán és Legjobb Rap Albumért. Több mint 265.000 másolatot adtak el világszerte monstanáig.

Következő nagylemeze a When It’s Dark Out 2015 decemberében került piacra. Ez az album hatalmas sikereket hozott számára.Ezt követte 2017-ben a The Beautiful & Damned című albuma. Ezzel szintén szép sikereket ért el. Többek közt ezen található a Halsey-vel készített közös duett a Him & I.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva