Balaton Sound: J Balvin
Helyszín Zamárdi, Kiss Ernő utca 44
Időpont
Telefonszám
E-mail cím hello@balatonsound.hu
J Balvin kolumbiai reggaeton énekes és rapper.

Első nagyobb sikerű dala a Sin Compromiso volt,mely 2010. május 11-én jelent meg.2011. február 18-án megjelent a Me Gustas Tú száma,ami hasonlóan szép sikereket hozott.2012. február 22-én a En Lo Oscuro dala került kiadásra,ez nem hozott közel sem akkora sikert,mint az előző két zenéje,de ez is.Április 23-án a Como Un Animal került ki videoklipes változatban.Az első igazán nagy dicsőséget a Yo Te Lo Dije-vel érte el,ami július 3-án lett meg videoklipes változatban is.Ezt követte a Tranquila,amely még nagyobb hírnevet szerzett neki.Ez még 2012 végén megjelent klippes formában is.

A következő nagyobb elismerést 2014-ben a 6 AM nevű zenéjének köszönhetően kapta,amit a kubai énekessel Farruko-val készített.Nem sokkal ezután közreműkődött a híres román énekesnővel Inna-val a Cola Song című dalban.Ezt követően ismét egy román énekesnvel készített egy közös számot,ekkor Xonia-val az I Want Cha című dalt adta ki.Ebben az évben adta ki az Ay Vamos nevű szerzeményét is,amely az eddigi legsikerebb dala lett.A következő esztendőben egy zenét dobott a piacra,mely a Ginza nevet kapta.

Ezt később mással is feldolgozta.2016-ot a Bobo nevű számával inditotta.Ezután a Safari című dalát adta ki,melyben többek között Pharrell Williams is szerepett kapott.Emellett együttműkődött Sofia Carson-al a Love Is the Name feldolgozásában.A következő évben először a Sigo Extrañándote-val jelentkezett.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva