dm Balaton Run 2024
Helyszín Zamárdi, Margó Ede sétány 14
Időpont 2024. szept. 14. 08:00 - 16:00

2024. szeptember 14-én Zamárdi ismét a futóké lesz

2024-ben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a dm Balaton Run eseménye.

A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak – ezért támogatja évek óta a Maratonman futóeseményeit. A közös munka eredménye a 2024-ben negyedjére testet öltő versenyünk, a dm Balaton RUN futónap, amely a tervek szerint ismét a szezon családbarát rendezvénye lesz.

Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben.

– Szeptemberben Zamárdi a futóké lesz. Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz a negyedik dm Balaton RUN versenyen. A verseny napján igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit. A kezdőket 2.5, 5, és 10 kilométeres távokon várjuk, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá gyerekfutamokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon ki a futásból – részletezte a kiírást a Maratonman versenysorozat.

Dátum és helyszín:

2024. szeptember 14. szombat

Zamárdi, Szabadstrand

Távok:

Start Futam – 2,5 km

5,25 km // 10,5 km // 21,1 km

Nordic Walking – 5,25 km

Gyermekfutam: 1 km – 4 km

Létszámlimit:

2000 fő

– A rajtcsomagban kiváló minőségű Mizuno pólót találsz, a célban egyedi tervezésű befutóérem vár és ezen az állomáson is teljes környezetbarát pohármentes frissítést biztosítunk. A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az őszi napsugarakat, és a “Balaton feelinget” – tették hozzá a szervezők.

Ne feledd: a változás benned kezdődik!

További infó a versenyről itt.

Nevezés itt.


Nyitókép: Maratonman versenysorozat

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva