Izgalmas programok a Balaton Soundon
Helyszín Zamárdi, Panoráma utca
Időpont
Telefonszám
Az idei Balaton Sound fesztiválon is sok mozgásformával és izgalmas kiegészítő programokkal várják az aktívabb fesztiválozókat.

Sport aktívaknak
Lesz strandröplabda, strandfoci, de a foci vb-hez kapcsolódva várnak mindenkit a Teqball asztalokon, csocsó asztalokon, illetve focibiliard asztalokon is. A szabadabb mozgásformát kedvelők tollaslabdázhatnak vagy pingpongozhatnak, és akiknek nem sikerült a téli felkészülés, még az esti koncertek előtt, edzők segítségével, a Sound egyedülálló crosstraining helyszínen vehetnek részt a vezetett edzések valamelyikén.

Sport kevésbé aktívaknak: Foci vb követhető óriáskivetítőn
A Balaton Sound alatt az oroszországi futball világbajnokság aktuális mérkőzéseit is megnézhetik egy óriáskivetítőn és a VIP zónában is a fesztiválozók. Július 6-án és 7-én valamennyi negyedöntőt láthatja a Sound közönsége, többek között olyan izgalmas összecsapásokat, mint Uruguay-Franciaország vagy Brazília-Belgium.

’Mattress Madness’
A legőrültebb matracos partival is várják a látogatókat a BALATON SOUND feliratnál, a Balaton vizében szombaton 14 órától. Ez egy látványos “flashmob-szerű” víziparti, felfújható állatokkal/matracokkal/pizzaszeletekkel.

„Világsztár-szignók”
A fesztivál szervezői a tavalyi évben – hagyományteremtő szándékkal – hozták létre a kezdeményezést, melynek keretében a Soundon fellépő sztárok itt hagyják kézjegyüket Zamárdiban. A show közben egy kamerára rögzített üvegtáblán “szignálták” fellépésük emlékét, megörökítve ezzel azokat a pillanatokat is, amelyeket a világsztárok és a rajongók közösen átéltek.

A nagy sikerrel bevezetett alkotások olyan népszerűségre tettek szert, hogy a szervezők idén is folyatják a hagyományt és további aláírás-filmeket készítenek a fellépőkkel. Mindemellett egy impozáns bejárati installáción helyezik el a tavalyi év tablóját, valamint ugyanitt átélhető lesz a tavalyi élmény az itt elhelyezett kivetítőkön bemutatott felvételeken keresztül.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva