Jubileumi városnap Zamárdiban
Helyszín Zamárdi, Kossuth Lajos utca
Időpont
Telefonszám
Nem kell senkinek elmagyarázni, hogy Zamárdi hol van. Sok tízezren húzzák mosolyra a szájukat a település nevének hallatán. És itt nem csak a világ egyik legnagyobb bulijáról beszélhetünk, hanem arról a gyönyörű vízparti területről is, ahol Tihany látványa lenyűgözi az embert.

Zamárdi 10 éve lett város, amit 2018. június 30-án egész napos programsorozattal ünnepelnek meg. Az önkormányzat egyre több saját szervezésű programot kínál, ilyen lesz a jubileumi városnap, melyen a koncertek és tűzijáték mellett bemutatkoznak a helyi művészeti csoportok, és bort is lehet majd kóstolni. Csákovics Gyula Zamárdi polgármestere a LikeBalatonnak elmondta, hogy eljönnek a testvér-települések vezetői, az erdélyi Székelyvécke, a német Malsch, a lengyel Ustrzyki Dolne és Villány polgármesterei.

Zamárdi a Balaton szíve, mondják a helyiek. A szív egyébként a város szimbóluma is, amit a körforgalomnál most kihelyeznek, ez is újdonság lesz a városnapon.

Idén megújult a Siófoki út, járdát is építettek és befedték az árkokat, úgyhogy csinosabb környezet fogadja a közlekedőket. A polgármester azt is elárulta, hogy július végén Dárdai Pálnak, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányának, a berlini Hertha BSC edzőjének díszpolgári címet adományoznak, a népszerű sportember ugyanis Zamárdiban épített nyaralót és ezer szállal kötődik a településhez.

  1. június 30., szombat

A 10 éves Zamárdi városnapi programja:

Kertmozi:

16.00 Kerekes Blanka – Török Ádám

Zamárdi Női Kar

Sulyom Néptáncegyüttes és a Tilinkó Zenekar

Fotó és rajzpályázat díjátadó

Kossuth utcai rendezvényterület:

14.00 Gubás Gabi mesekoncert – Biomese, avagy Puff Ancsi egy napja

18.00 Charlie

19.00 Bob Bon

20.00 Hevesi Tamás

21.00 The Freakend

22.30 Tűzijáték

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva