Wellamour a Hotel Wellamarinban
Helyszín Zamárdi, Eötvös utca 15
Időpont
Telefonszám
E-mail cím info@wellamarin.hu
Lepje meg párját Valentin-nap alkalmából és töltsenek el néhány romantikus éjszakát az év legszerelmesebb időszakában, négycsillagos környezetben a Balaton szívében, Zamárdiban!

Programok:

Kurtizánképzés:

Ez egy stand up comedy, de nyugodtan nevezhetjük színházi előadásnak is. A Kurtizánképző, azaz szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak több mint 600 előadást ért meg. Interaktív színházi terápia. Az előadóművész (operaénekes, rendező) Ágens megszólítja a résztvevőket, kicsalogatva őket előítéleteik, szégyenlősségük, gátlásaik csigaházából. Az előadás nem mentes a humortól, így a hölgyek és urak készüljenek a legjobbra!

Szobai bekészítések:
Február 11 – február 16. között a WELLAmour csomag választása esetén a Valentin napi hangulat garantált! A lakóegységet, szobát ezúttal romantikus hangulattal ruházzák fel. Van it rózsa, peszgő, bonbon, és masszázs is, csak választani kell!

Szaunaszeánsz:

Black & Orange Wellness részlegen szombatonként szaunaszeánszokkal kedveskednek Vendégeinknek. A szaunaszeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti a bőr megújulását.

A Wellamour csomagajánlat: 11.040 ft / fő / éj-től 2019. 02. 11. – 02.17. között, minimum 2 éj esetén.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva