Zamárdi Kalandpark
Helyszín Zamárdi, Siófoki utca
Telefonszám
E-mail cím info@zamardikalandpark.hu
A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található – végtelen lehetőségekkel a szabadidő aktív eltöltésére!

A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki egy kicsit is belevaló, az idevaló!

A kalandpark legnépszerűbb elemei a csúszópályák, amelyek könnyen megtalálhatók: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni… A repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött, és közben vethetnek egy-egy gyors pillantást a tó partján pöfögő Élménygőzösre és a Zamárdi Kalandpark más izgalmas élményelemeire.

A Zamárdi Kalandpark a mászni és csúszni vágyók paradicsoma, de rengeteg más élményt is tartogat a legkülönbözőbb korosztályoknak…

Legújabb attrakció az igazán bátraknak való: a Power Fan ugrótoronyból 15 métert zuhanhatsz, persze teljesen biztonságosan. Ezen kívül vízigolyó, vízihenger, kincsmosás és labirintus vár rátok, ha pedig már a kalandpark minden élményét kipipáltátok, kemencében sült pizzával pótolhatjátok az elégetett kalóriákat és fényképezkedhettek Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában!

Gyerekpályák: 2700 Ft/fő
Junior pályák: 3400 Ft/fő
Felnőttpályák: 4400 Ft/fő

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva