likeBalaton.hu | 2022.02.17. 14:00
Beindul Zánka
Május 4-től osztálykirándulásoknak ad otthont a felújított zánkai Erzsébet-tábor.

A balatoni táborozásra jelentkező iskolák 1-12. évfolyamos diákjai május 4-től június 10-ig, öt héten át, hétfőtől szerdáig, illetve szerdától péntekig tartó turnusokban vehetnek részt a zánkai tábor programjában. A szervezők biztosítják a szállást, a napi étkezéseket és az egészségügyi ellátást.

Az elmúlt időszak felújításainak köszönhetően

a zánkai tábor befogadóképessége jelentősen nőtt, így tavasszal már 17 ezer vendéget várnak.

30 különböző program közül lehet választani Zánkán
Fotó: Mészáros Annarózsa

Iskolák jelentkezhetnek

A háromnapos, kétéjszakás, tábori osztálykirándulásokon a szervező alapítvány sportprogramokat, koncerteket és színházi előadást, továbbá digitális kompetenciafejlesztő, környezetvédelmi és ismeretterjesztő, játékos foglalkozásokat is biztosít a diákoknak – közölte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.

Emellett lehetőség van sétahajózásra, íjászatra, túrázásra, sőt a diákok kipróbálhatják magukat a kalandparkban, illetve látogatást tehetnek a haditechnikai parkban is.

A május 4-től június 10-ig tartó Erzsébet-táborokba kizárólag köznevelési intézmények jelentkezhetnek, így azok, akik tavasszal a Balatonnál szeretnének táborozni, a jelentkezéssel kapcsolatban az iskolájukhoz fordulhatnak.

 

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva