Vespa világtalálkozó lesz Zánkán
Helyszín Zánka,
Időpont
E-mail cím ertekesites@zankaszallas.hu
2019. június 6-9. között Magyarország ad otthont a világ vespásainak. Vespa világtalálkozó Zánkán június 6 és 9 között. A robogó, ami mára túlnőtte eredeti funkcióját és annak szerelmesei több ezren gyűlnek össze idén a Balatonnál.

A világ Vespásainak legnagyobb éves rendezvénye több tucat országból, több ezren, ha nem tízezren érkeznek akár több ezer kilométert utazva Vespákkal, amelyeknek szeretete a legkülönbözőbb korú, világnézetű embereket is barátokká kovácsolja.

Megvennéd a világ legöregebb Vespáját, hogy azzal vonulj fel a találkozón? Kattints és a tiéd lehet!

A robogó, ami mára túlnőtte eredeti funkcióját, hogy csupán egy praktikus és olcsó közlekedési eszköz legyen, mára ikonná nőtte ki magát, amelyért több generáció is rajong. A Vespa és a rajongók iránta érzett szerelme egyszerre született meg 1946-ban és akkor alakultak az első Vespa klubok is. Mára 53 nemzeti Vespa klub van hivatalosan regisztrálva a Vespa World Klub tagjaként.

Minden évben találkoznak a világ minden tájáról érkező Vespa-rajongók, hogy megünnepeljék kedvenc kétkerekűjüket.

A magyarországi Vespa Világtalálkozó helyszíne Zánka. A településen belül a Sport- és Rendezvényközpont Zánka biztosít helyszínt a találkozónak. Zánka a szállások tekintetében is előnyös helyen szerepel, hiszen szállodák, hotelek, téliesített üdülőházak, apartmanok, de még faházak is várják a neves világtalálkozón részt venni kívánó vendégeket.

A programlehetőségek tárháza szinte végtelen. A Vespa falu, valamint a Vespa szervizállomás nyitását követően számtalan program várja az érdeklődőket.

Programok:

Vespa Múzeum
Kulturális és gasztronómia túrák szervezése a térségben
Látványos Vespa felvonulás
Gála vacsora
Koncertek
Streetfood udvar
Kiállítók és kereskedők

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva