viharjelzés: nincs
22°
DK
1 km/h
Gyógynövény- völgy Látogató- és Oktatóközpont
Zánka Fő utca 3
Telefonszám +36 30 7263401
E-mail cím info@gyogynovenyvolgy.hu
Megosztom
Egy mese-kert a fenntarthatóságról és természetszeretetről, Takács Ferenc kertészmérnök, fitoterapeuta, gyógynövény- és gombaszakértő szakmai vezetésével. Feltöltődés a léleknek.

A Gyógynövény-völgy igazi ökocentrum, ahol minden érdeklődő és szakmabeli kiválaszthatja a számára leginkább vonzó foglalkozást, kikapcsolódási formát. A széles kínálatban specifikus programokat is találunk: az ökoturisták, a fenntartható gazdálkodásért lelkesedők, valamint a természetgyógyászok és holisztikus gyógyítók is megtalálhatják a nekik szólót, de nemcsak a kikapcsolódásé és a gyönyörködésé a főszerep, mivel a központ gyakorlati oktatási helyszínként üzemel szakiskolások, egyetemisták számára.

A Gyógynövény-völgy egész évben, állandó nyitva tartással várja vendégeit. A növényvilág szempontjából aktív időszakban (tavasztól-őszig) hétről hétre különböző szakmai programok és rendezvények, ősztől kora tavaszig pedig tanfolyamok, tea- és füvesborkóstolók, változatos témájú előadások várnak mindenkit, aki fogékony a különlegességekre, a kizárólag ezen a területen megfigyelhető csodálatos adottságokra.

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva