likeBalaton.hu | 2024.08.03. 06:00
10 ötlet, ha játszani mennétek strand helyett
Túl hűvös van a Balatonban fürdőzéshez a kicsikkel? Nem kell aggódnod! Szuper játszóházak várnak rátok a Balaton körül, ahol a gyerekek remekül szórakozhatnak, és te is lazíthatsz kicsit.

A játszóházak ideális választást jelentenek, amikor az időjárás nem kedvez a szabadtéri programoknak. Ezek a helyek biztonságos és izgalmas környezetet biztosítanak a gyerekeknek, ahol levezethetik energiáikat, miközben fejlesztik motoros készségeiket és kreativitásukat. Az interaktív játékok és mászófalak nem csak szórakoztatóak, de segítik a fizikai és szellemi fejlődést is. A szülők pedig nyugodtan pihenhetnek, tudván, hogy csemetéik biztonságban játszanak.

Bobo Fun Park, Alsópáhok

A Bobo Fun Park igazi paradicsom a gyerekek számára. Szerdától vasárnapig várja a családokat, délelőtt 10-től 14 óráig és délután 15-től 19 óráig. Több mint 30 attrakcióval büszkélkedhet, köztük interaktív mászófalak, beltéri kötélpályák és lézerlabirintus.

A földszinten található a Bobo Boulder, ahol a gyerekek biztonságosan mászhatnak a bouldering falon. A Dream Walls különböző témájú mászófalakat kínál, amelyek izgalmas kihívást jelentenek minden korosztály számára. A focipályán a gyerekek levezethetik felesleges energiáikat, míg a Wave Climb hullámzó mászófala különleges élményt nyújt. A Skyscraper Walk felhőkarcoló-séta magasban lévő élményelemekkel igazi kihívást jelent, a Geometrix geometrikus mászó és játékterei pedig kreatív és fejlesztő hatásúak. A Jump in the Air trambulinokkal kedveskedik az ugrálni vágyóknak, míg a lézer labirintus interaktív lézeres kihívásokkal fejleszti a gyerekek ügyességét. A MultiBall többfunkciós labdás játékokkal biztosítja a szórakozást.

Az emeleten található a Baby World, ahol a legkisebbek is biztonságosan játszhatnak. A baba-mama konyha és pihenőtér kényelmes környezetet nyújt a babáknak és mamák számára. Az Aréna Bar bár és pihenőtér lehetőséget ad a szülőknek a kikapcsolódásra. A trambulinok, a ValoJump interaktív trambulin játékok, és a ValoClimb interaktív mászófalak garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét. A ninja pálya és a ropes course (kötélpályák) igazi kalandot kínálnak a gyerekeknek, míg a VR szimulátorok különleges élményt nyújtanak.

Ez a hely tökéletes választás egy esős vagy túl meleg napra. Ne hagyjátok ki, nézzetek be Alsópáhokra, a Kolping utcába! További infó itt.

BalatoniBob Szabadidőpark, Balatonfűzfő

A BalatoniBob Szabadidőpark számos izgalmas élményelemet kínál Balatonfűzfőn, köztük két bobpályát balatoni panorámával, egy beltéri játszóházat, egy játszóteret, egy kilátót, egy fitneszparkot, a Serpa Kalandparkot és paintball pályát. A park minden nap 10:00-19:00 között várja a látogatókat, szerdán és szombaton pedig éjszakai bobozásra is lehetőség van 21:00-24:00 között. Az „bob appetit!” étterem hétköznapokon 11:00-15:00 között, a grillterasz pedig hétvégén késő estig nyitva tart.

A gyerekek három szinten élvezhetik a csúszdákat, mászórámpákat és interaktív játékokat, miközben te is kikapcsolódhatsz a grillteraszon. Balatonfűzfőn, az Uszoda utcában találjátok ezt a szuper helyet. További részletek.

Csacska Játszóház

A Csacska Játszóház két helyszínen, Veszprémben a Miklós utca 4. szám alatt, és Balatonfüreden a Tagore sétány 8. alatt várja a gyerekeket. A játszóház 15 év nemzetközi rendezvényszervezői, pedagógiai, pszichológiai tapasztalattal rendelkezik, és kreatív, fejlesztő programokat kínál minden korosztály számára. További információkért látogass el a honlapjukra.

Kalandsziget Tihany

A Kalandsziget Tihany minden nap 9-től 19 óráig nyitva tart, de itt nincs beltéri játszóház.
Gyermekvilág: Kicsiket is vár a kalandpark, ahol akár már 2 éves kortól, szülői felügyelettel használható akadályok találhatók. Mintegy 20 különféle akadály mellett mini lecsúszópálya, homokozó és trambulin is rendelkezésre áll.
Zöld pályák: 130 cm magasságtól használható, létramagasságban (2-2,5m) elhelyezkedő akadályok. Két zöld pálya áll rendelkezésre, melyek leküzdése némi fondorlatot és fizikai erőnlétet igényel.
Kék pályák: Ezek a pályák már komolyabb kihívást jelentenek, akadályokkal, csúszdapályával és óriás lecsúszóval. A Balatonra nyíló panorámával ez igazi élményt nyújt.
Földi akadályok: Komoly fizikai igénybevétellel teljesíthető földön elhelyezkedő akadályok, ahol mindenki próbára teheti erejét.
További információkért látogass el a honlapjukra.

Serpa Kalandpark Játszóház, Balatonfüred

Itt a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a számukra izgalmas kihívásokat, legyen szó mászófalakról vagy kalandpályákról. Fedezd fel a szórakozás és a kihívás új szintjét Balatonfüreden, a Germering utcában! A parkban különböző nehézségű mászófalak, zip-line, íjászat, RC járművek, valamint gyermek és felnőtt kalandpályák várják a látogatókat. A pályák között megtalálható a kezdőknek és haladóknak szánt kihívások is, mindezt gyönyörű környezetben, a Balaton panorámájával. A park célja, hogy minden látogató fizikailag és szellemileg is gazdagabban távozzon. A nyitvatartás és további részletek elérhetők itt.

Sajtkukac Játszóház, Tapolca

A Sajtkukac Játszóház Tapolcán, az Ady Endre utca 2. szám alatt található, és új labirintussal várja a gyerekeket. A klímatizált játszóház különféle kreatív és interaktív játékokat kínál, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak és szórakozhatnak. További infók itt.

[

Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva