sonline.hu | 2022.10.30. 16:00
Balatoni fesztiválon árulta a drogot a pesti férfi
A Siófoki Járási Ügyészség kábítószer kereskedelem miatt emelt vádat azzal a budapesti férfival szemben, aki egy Balaton-parti fesztiválon akart drogot teríteni, de a biztonsági szolgálat közreműködésével elfogták a rendőrök.

A férfi 2022 júniusában nagyobb mennyiségű marihuánát vásárolt részben a saját fogyasztása fedezése, részben pedig azért, hogy a kábítószert egy Balaton-parti könnyűzenei fesztivál résztvevői között értékesítse.

A vádlott ennek megfelelően a fesztiválhoz közeli kemping bejárata előtt kezdte el árulni az előre kiporciózott és alufóliába csomagolt kábítószert, melyből több „pakkot” el is adott. Az egyik megszólított fesztiválozó azonban tájékoztatta a biztonsági szolgálat tagjait a vádlott cselekményéről, akik a férfit elfogták és a rendőrség kiérkezésig visszatartották.

 

 

A vádlott az elfogása előtt igyekezett megszabadulni a kábítószertől, de a helyszínre érkező nyomozók végül 23 csomag összesen 7 gramm tömegű olyan marihuánát találtak, amely a férfihoz volt köthető. A vádlottat ezután őrizetbe vettek, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását is.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés, közügyektől eltiltás és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

  

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva