likeBalaton.hu | 2023.06.23. 10:00
A Motörhead gitárosa a Tábor Fesztiválon
A Tábor Fesztivál idén elhozza a Motörhead gitárosának új zenekarát is a rock és metal alsóörsi ünnepére.

Augusztus 23-án irány Alsóörs! Az alsóörsi Pelso kempingben négy napon át legnagyobb hazai rock és metal zenekarok játszanak.

Színpadra lép az Alestorm, és Motörhead slágerparádéval érkezik a zenekar egykori gitárosa, Phil Campbell is.

A korábban Zorall Sörolimpia néven futó fesztivál idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre és az ország egyik legnagyobb rockházibulija lesz.

Fotó: Tábor Fesztivál hivatalos

 

A hazai színtér számos nagyágyúja lép fel, minden korosztályt megszólítva.

A több mint két tucat fellépő között ott lesz a Tankcsapda, a Lord, a Pokolgép, a Road, a Leander Kills és természetesen az Edda.

Edda zenekar
Fotó: Tábor Fesztivál hivatalos

 

A Motörhead gitárosa saját zenekarával érkezik

Az őrült hangulatot teremtő skót kalózmetál brigád, az Alestorm hajója is kiköt a magyar tenger partjain, és érkezik az a Phil Campbell, aki 1984-től gitározott Lemmy Kilmister mellett a Motörheadben, egészen a legendás énekes haláláig. A gitáros amúgy nem először jár Alsóörsön, ugyanis közel huszonkét éve éppen a Motörhead zenekarral játszott Alsóörsön egy motorosfesztiválon.

Phil Campbell, a Motörhead ex-gitárosa
Fotó: Tábor Fesztivál hivatalos/Phil Campbell hivatalos

 

Phil ezúttal a Bastard Sons nevű saját zenekarával érkezik, és ez a név annyiban nem is állít valótlant, hogy tényleg a három saját fiával játszik együtt a csapatban. Todd gitáron, Tyla basszusgitáron, Dane pedig a dobok mögött kap szerepet, énekesként pedig egy igazi anyaszomorító, Joel Peters érkezik. Az együttes harmadik, Kings Of The Asylum című nagylemezét mutatja be, de a fesztiválon ezúttal egy kibővített Motörhead válogatást is előadnak.

Fotó: Phil Campbell and the Bastard Sons hivatalos

 

A fesztivál idén is jó társaságról, a rockzenéről és a Balatonról szól majd, és persze még annyi minden másról: sok-sok gasztronómiai élmény, motoros-, sport- és gyerekprogramok is várja a fesztiválozókat.

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Tábor Fesztivál hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva