Minden, a szőlőtermesztéssel és a borkészítéssel összefüggő tevékenység helyben történik. A szüretelés saját kezük munkájával – a szőlőt puttonnyal, hordókba gyűjtve – zajlik, ezzel is megfelelve a kézműves bor elvárásainak. A reduktív és új fahordó-érlelésű borok kizárólag palackokban kerülnek forgalmazásra.
Hosszú távú terveikben is szeretnék a szőlőbirtokot megtartani kisbirtoknak – kíméletes módszerekkel dolgozni, kézműves borokat készíteni. Ugyanakkor bíznak abban, hogy nagyobb közönségnek is megtetszik az a stílus, ami megjelenik műveikben: megtartani a bort olyannak, amilyennek születik.
Nincs sem kémia, sem mesterséges anyagok hozzáadása. Odaillő szőlőfajtákból, hozzáértő fürtritkítással, kíméletes metszéssel készülnek a klasszikus, a Balaton-felvidékre jellemző borok. E borokról oly híres a Badacsony.
Hosszútávú tervek egy maximum 5 hektáros borászat létrehozása, a mai birtokbor szerkezet megtartásával.
Nyári nyitvatartás: szerdától vasárnapig, bejelentkezés szükséges
Téli nyitvatartás: hétvégén, bejelentkezés szükséges