Mihály Szilvia | 2021.11.11. 14:00
Badacsony első kézből
Neked fontos, hogy a már előre megtervezett balatoni pihenésed során személyesen is feltedd kérdéseidet egy-egy látnivalóról, szállásról, programról? Megkérdezed a helyi Tourinform Irodában, hogy szerintük mit érdemes megnézni azon kívül, amit a likeBalaton oldalon találtál?

Badacsony egész évben komplex élményt nyújt, a túraútvonalak, a borászatok, az éttermek, a turisztikai attrakciók és a szállások is évszaktól függetlenül várnak a látogatókra.

Eltörpülünk a hatalmas sziklák alatt
Fotó: Mihály Szilvia

A Badacsony központjában levő, felújított Tourinform Irodában a mindig mosolygós, csinos hölgyek a pult mögött készségesen segítenek, programot ajánlanak, útba igazítanak, ajándéktárgyat és bort is vásárolhatsz náluk. De vállalnak csomagmegőrzést, kölcsönözhetsz kerékpárt, és azt is elmagyarázzák, melyik ösvényen fordulj jobbra vagy balra egy tökéletes fotóért.

Olvasd el, milyen egy általuk szervezett éjszakai túra a hegyen.

Szakmai sikerek és elégedett vendégek

Augusztus végéig 55 ezer vendégkontaktot bonyolítottak le, ez országos viszonylatban azt jelenti, hogy ők a leglátogatottabb Tourinform Iroda Magyarországon.

– A vendégek meghálálták, hogy kívül-belül megújultunk, hogy új szolgáltatásaink és kibővített termékkörünk van, a bevételünk is szépen emelkedik – mondta Tasner Mónika, a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület TDM Munkaszervezet vezetője.

103 Tourinform Iroda működik az országban, a Tourinform Irodák MTÜ által szervezett minőségbiztosítási rendszerében a 25 éve működő badacsonyi iroda a legjobbak között végzett,

rajtuk kívül a zalaegerszegi és a ráckevei iroda kapott kiváló értékelést. A Badacsonyi Tourinform Iroda közel 100%-os eredményt ért el, 98%-on teljesítettek.

Az értékelésről Vizkelety Dóra irodavezetővel beszélgettünk.
– 2020 júniusától 2021 júniusáig tartó időszak értékelését kaptuk meg most, büszkék vagyunk az elért eredményre, és igyekszünk továbbra is ezen a színvonalon kiszolgálni a vendégeket. A Magyar Turisztikai Ügynökség ebben a felmérésben nemcsak azt vizsgálta, elvégezzük-e a szakmai feladatokat, megfelelünk-e a névhasználati kézikönyvnek, részt veszünk-e szakmai találkozókon, tréningeken, egy nagyon szigorú rendszernek kellett megfelelni.

A téli szezonban indul a badacsonyi Borbarangolás, kattints a részletekért.

 

Ősszel a legszebb
Fotó: Mihály Szilvia

Olyan fura kérdések is elhangoztak, hogy hol van a vár Badacsonyon, vagy hová tűntek a bazaltorgonák, volt, aki a Szent György-hegyi kápolnát is ezen a helyen kereste.

Az örök Badacsony
Fotó: Mihály Szilvia

 

A közeli Gulács hegyre is szerveznek őszi kirándulást, tudd meg, mi vár rád.

Körbejárjuk, felfedezzük, megéljük a környéket, elmegyünk túrázni, felkeressük a látogatóhelyeket, a pincészeteket, éttermeket, szállásokat, hogy alaposabban megismerjük őket.

A személyes élményeket könnyebb átadni a vendégeknek.

Túráznál, strandolnál szilveszterkor? Szervezett kirándulással várnak Badacsonyban, Ábrahámhegyen pedig csobbanhatsz is a Balatonban.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva