Ha a nyárra gondolunk sok minden eszünkbe jut: a hullámzó Balaton, a olvadó fagyi a szánkban, sorban állás a ropogós lángosért a strandon és nem utolsó sorban a sült hal illata és íze. Ezt a hangulatot hozza el április végén a Gasztrohegy, az egész évben nyitva tartó helyek most megalkották a saját strandételüket és nem restek a tányérodra halmozni azokat!
Hableány
Keszeg paprikás lisztben kovászos uborka salátával
Fasírtos zsemle Hableány módra
Tilia Borvendéglő
Borbarátok
Bonvino Borbár
Vánkos
Mini lángosok a Vánkostól – pizza tésztából
Kisfaludy-ház
Ropogós kalászhal, füstölt paprikás, csicseriborsó lisztbe forgatva
Nézd meg hogyan készültek a szezonzáró Gasztrohegy képei!
A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!
:
Nyitókép, fotók: Fabó Norbert