likeBalaton.hu | 2022.07.04. 08:00
Örökpanoráma és 9 szoba Badacsonytomajon 360 millióért eladó
Az eredetileg családi háznak épült ingatlan fennállása 30 éve alatt szépen bővült és modernizálódott. Egy dolog maradt csak a régi: a fantasztikus örökpanoráma a Balatonra. Fotók kintről és bentről, kibiceknek is.

“A Balaton északi partján Balatoni örök-panorámával, eladásra kínálunk egy 9 szobás házat, mely jelenleg állandó vendégkörrel működő vendégház, de állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas. A vízparttól 650m-re található. Telek területe: 3764nm. Épület területe: 3x130nm + teraszok erkélyek.

 

Az ingatlan 1992-ben családi házként készült el, akkoriban oly módon, hogy a tetőtérben kerültek kialakításra a vendégszobák. 2016-ban az ingatlant újjá építették, csak a tartófalak és a tető maradt. A felújításkor kialakításra került 8db 2ágyas szoba és egy 2szobás lakrész, 24 férőhelyes reggeliző előkészítő konyhával, recepcióval.

A ház a következő extrákkal van felszerelve: 6személyes személyfelvonó, 4személyes jakuzzi, infra-szauna zuhanyzóval, klíma minden szobában, kábel tv (54csatornával), 3×63 Amper áram ellátás, internet, riasztó, füstjelző, kamera minden bejáratnál, kapuban és a parkolóban, kerti pergola, medence (fedett), napozó terasz, 19 napelem (szeptemberben került beüzemelésre). A fűtési rendszer minden helyiségben külön szabályozható, melyet a recepcióról lehet vézérelni. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva