A Hotel Neptun Badacsony az első badacsonyi szálláshelyek egyike volt, 115 évvel ezelőtt nyílt meg. A romantikus szobák vastag falai között
örömmel pihentek a századelő vendégei. Hosszú története során a ház kórház, vállalati, szakszervezeti üdülő is volt, és szállodalánc tulajdonába is került. Egy sikeres pályázat útján nekiálltak a nagy felújításnak. Fő céljuk volt, hogy az épület hasonlítson egykori önmagához. Ez sikerült is, így napjainkban már télen, nyáron várják vendégeiket.
MENÜ ÉS BOROK: „Télvége, farsang eleje”
Fogadó falat
Sabar Borház: reduktív Olaszrizling
Tormás zsendice krém, házi baguette
Hideg előétel
Bélszín carpaccio, extra szűz oliva olaj, csírák
Istvandy Birtok: új rosé
Leves
Paszternák krémleves, vaddisznó fasírt
Orbán Pince: Szürkebarát Battonage
Főétel
Pisztráng filé (tapolcai karszt kultúrából), rizottó, hagyma
Borbély Családi Pincészet: Bácshegy Olaszrizling
Desszert
Posírozott körte, angolkrém
Badacsonyi késői szüretből származó bor.
Digestive:
Fata Pince: Ürmös bor
PROGRAM: Zenés est
Ajándék a vacsora mellé: 1 évig felhasználható 10%-os kedvezménykártya, amely éttermünkben használható fel.
A borvacsora ára: 11.900,- Ft/fő
Nyitva tartás február 1-7. között: minden nap: 12.00-21.00