Borbarangolás a Hotel Neptunban
Helyszín Badacsonytomaj, Római út 170
Időpont
Február elején is érdemes Badacsonyban barangolni, a Hotel Neptun étel- és borsora felébreszt bennünket a téli álmunkból!

A Hotel Neptun Badacsony az első badacsonyi szálláshelyek egyike volt, 115 évvel ezelőtt nyílt meg. A romantikus szobák vastag falai között
örömmel pihentek a századelő vendégei. Hosszú története során a ház kórház, vállalati, szakszervezeti üdülő is volt, és szállodalánc tulajdonába is került. Egy sikeres pályázat útján nekiálltak a nagy felújításnak. Fő céljuk volt, hogy az épület hasonlítson egykori önmagához. Ez sikerült is, így napjainkban már télen, nyáron várják vendégeiket.

Fotó: Hotel Neptun

MENÜ ÉS BOROK: „Télvége, farsang eleje”

Fogadó falat
Sabar Borház: reduktív Olaszrizling
Tormás zsendice krém, házi baguette

Hideg előétel
Bélszín carpaccio, extra szűz oliva olaj, csírák
Istvandy Birtok: új rosé

Leves
Paszternák krémleves, vaddisznó fasírt
Orbán Pince: Szürkebarát Battonage

Főétel
Pisztráng filé (tapolcai karszt kultúrából), rizottó, hagyma
Borbély Családi Pincészet: Bácshegy Olaszrizling

Desszert
Posírozott körte, angolkrém
Badacsonyi késői szüretből származó bor.

Digestive:
Fata Pince: Ürmös bor

PROGRAM: Zenés est

Ajándék a vacsora mellé: 1 évig felhasználható 10%-os kedvezménykártya, amely éttermünkben használható fel.
A borvacsora ára: 11.900,- Ft/fő
Nyitva tartás február 1-7. között: minden nap: 12.00-21.00

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva