A családi borműhely Badacsonyörsön található. A szőlőterület 9 ha-on terül el Örsön, a Tóti- hegyen, a Badacsony-hegyen és Szigligeten. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel és Pinot Noir. Minden egyes szőlőfajtánál nagy hangsúlyt fektetünk a terméskorlátozásra illetve a szüreti időpont kiválasztására. A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok-tudtuk meg Váli Pétertől.
MENÜ ÉS BOROK a Borbarangolás vendégeinek:
Üdvözlő ital: Luca Bora 2018 és BalatonBor 2018
Előétel: Szürkemarha bresaola, rukkola, gomolya forgács – Budai Zöld 2018
Leves: Felvidéki Bárány raguleves, házi lepénykenyér – Olaszrizling válogatás 2017
Főétel: Kemencében lassan készült Marhanyak, snidlinges újburgonya, tavaszi gombák – Pinot Noir 2017
Desszert: Nagyi almás pitéje, vanília fagylalt – Édes Négyes 2017
Program: Élő zene
Ajándék a vacsora mellé: kedvezményes borvásárlás. (-10 %)
A borvacsora ára: 9.800,-Ft/fő