Szaniszló Hajnalka | 2019.12.14. 14:00
Íme 2019 legjobb karácsonyi ajándékai!
Közeledik a karácsony, és újra azon törhetjük a fejünket, mit is ajándékozzunk szeretteinknek. Ha szemfülesek vagyunk és időben körülnézünk, akár egy jó kis balatoni nyaralásra is lecsaphatunk, de balatoni levegőt is adhatunk ajándékba. Komoly és félkomoly tippekkel jövünk.

Először is mutatjuk a likeBalaton.hu kedvenceit, melyek között nem csak a balatoni levegőt találod, és adhatod ajándékba karácsonyra, hanem balatonos táskát és lángosos fürdőruhát is beszerezhetsz magadnak vagy a szeretteidnek, s ebben villoghattok majd jövőre a parton!

Íme a legbolondosabb ajándékok és nyári, balatoni kellékek! A kép után jövünk a komolyabb tippekkel is!

New season | Air from Balaton #balatonilevego #airfrombalaton #gag #design #souvenir #lake #füred

Közzétette: Balatoni levegő – 2018. április 14., szombat

 

IMÁDJUK AZ ÉLMÉNYEKET!

Ne hagyjuk az utolsó hetekre az ötletelést és a beszerzést, találjuk ki már most, kinek mivel okozhatnánk örömöt! Legyünk kreatívak, gondolkodjunk élményekben! Ehhez akár egy jó balatoni wellness, de egy, a környék látnivalóit felfedező nyaralás is jó alapot adhat. Sokan szeretnek élményt kapni tárgy helyett, másrészt népszerű lett a bármikor és bármire levásárolható, vagy bármikor beváltható ajándékutalvány, aminek beszerzése jóval egyszerűbb, mint egy konkrét ajándéké. Az akár online is megrendelhető élményajándékokkal hamar be tudjuk hozni a lemaradást – írja a ripost.

Hévíz és környéke például gyönyörű és kimeríthetetlen forrása nem csak a gyógyító víznek, de a programoknak és a látnivalóknak is.

Itt mindent megtalálsz a településsel kapcsolatban!

Inkább egy mozgalmas kikapcsolódásban gondolkodsz? Irány a megannyi balatoni kalandpark egyiket, amelyet a Balaton körül találsz vagy böngéssz itt a 10 kihagyhatatlan balatoni célpont között!

Bár Eplényben most csak síelni lehet, de nyáron megtelik mindenféle színes programmal, szóval akkor sem érdemes kihagyni!

KERESSÜNK EGY JÓ PROGRAMOT!

A kultúra szerelmeseinek sokféle programot ajándékozhatunk. Elküldhetjük őket például könnyű- vagy komolyzenei koncertre. De számtalan egyéb műfaj is szóba jöhet. Színházaknak, múzeumoknak, moziknak mind van saját ajándékutalványa. Persze, mi magunk is kereshetünk olyan programot, aminek anyu, apu, vagy testvérünk biztosan örülne.

Itt mindig a legszínesebb balatoni programkínálatot találod!

A Várkert a gyerekeké lesz

TERVEZZÜNK KÖZÖS BRINGATÚRÁT!

Ha tudjuk, hogy testvérünk mindennap futni jár, vagy az edzőterembe gyúrni, nézzünk körül a sportolási lehetőségek között. A sportőrülteknek ajándékozzunk edzőtermi, uszodai vagy squash bérletet. De a crossfit óra, a lovas képzés vagy egy segway-túra a Mátrában is jó ötlet. Ha pedig közös programot szeretnénk, találjuk ki, merre tekernénk szívesen, és szervezzünk több napos bringatúrát a családdal. Mindent megtalálsz a balatoni bringázással kapcsolatban ide kattintva!

Fotó: Művészetek Völgye

A KÉNYEZTETŐ WELLNESS HÉTVÉGE MINDENKI KEDVENCE

Bármelyik családtagunkat is szeretnénk wellness hétvégével megajándékozni, a siker garantált, hisz még a legpörgősebbek is szívesen relaxálnak egy termálvizes medencében, lazulnak el egy aromaterápiás masszázson, vagy kapcsolódnak ki a wellness-szálloda különböző szabadidős programjain. Itt egy jó kis wellness-és szaunabirodalmat mutatunk Siófokon!

Fotó: Pixabay

Nyitókép: Pixabay

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva