Mihály Szilvia | 2020.06.12. 06:00
50 méterről zuhanhatsz a mélybe
Ha valódi izgalmakra vágysz, akkor neked találták ki az 50 méter magas szabadesés tornyot és a Kis-Balaton felett száguldó hullámvasutat!

Minden felnőtt egy nagy gyerek, főleg, ha egy kalandpark van a közelében! A Balatonnál a Zobori Kalandparkban kül- és beltéri csúszdák, csónakcsúszda, hófánk, virtuális kalandpark és a kötélpálya mellett valódi adrenalinnövelő attrakciók, egy szabadesés torony és hullámvasút is vár ránk!

A szabadesés toronyba szép lassan emelkedünk fel, csodaszép kilátásban gyönyörködhetünk, míg felérünk az 50 méteres magasságig, ez nagyjából egy 20 emeletes ház magassága.
Aztán egyszer csak hupp, és már zuhanunk is lefelé, de nem kell félni, egy bázisfék nagyjából 22 méter magasságban lefékez, és szép lassan ereszkedünk vissza a talajra.
28 métert zuhanunk lefelé, ebben a pár másodpercben jelentősen megnő a pulzusszámunk, de míg leereszkedünk, szépen, lassan megnyugszik az ember. Nagyon kényelmes egy személyes ülésekben, a park legmagasabb részén csodálhatjuk az alattunk fekvő Kis-Balatont, a Zalai-dombságot, még a Badacsonyt is látjuk tiszta időben.

10 éves kor alatt nem ajánlott kipróbálni a szabadesés tornyot, 100 cm-es testmagasság szükséges ahhoz, hogy az ülésben biztonságosan tudjunk ülni. A toronyba egyszerre 12 ember ülhet, családi és baráti programnak is ideális.

Zobori Élménypark

? CSALÁDI ROAD TRIP A BALATONON? ?‍?‍?‍?Turbózd fel extra élményekkel! Hullámvasút, kötélpálya, hófánk, szabadesés torony… óriási területen a szabadban! Itt nem nehéz a távolságtartás sem ? Minden korosztálynak szuper ? www.zobori.hu #zobori #kalandpark #élménypark #család #balaton

Közzétette: Zobori Élménypark – 2020. május 15., péntek

A gigantikus szabadesés torony után a hullámvasút kipróbálása már-már nem is tűnik pulzusnövelő attrakciónak, de ha felszállsz a 400 méter hosszan kanyargó szerelvényre, garantáltan őszinte lesz a sikolyod!
Szuri és Kengu, a park kabalafigurái ülnek az első kocsiban, gyerekek ülnek mögöttük, semmi ok a félelemre, kicsik és nagyok is boldogan szállnak ki a kocsikból. A szaporább szívverés itt is garantált, hiszen a hullámvasút 30 km/h sebességgel tekereg-kanyarog, szalad a mélybe, miközben a Kis-Balaton csodás panorámáját is élvezhetjük.

Kép: Zobori Kalandpark

Itt elolvashatod, milyen érzés volt a Balatoni Hullámvasúton száguldozni!

Ha mi felnőttek nem vagyunk elég bevállalósak, egy kávé mellett várhatjuk meg a gyerekeket. A kisebbeknek játszóház és mini kötélpálya pörgeti fel a napját.

VISSZAJÖVÜNK❗️ – KEDVEZMÉNYES CSALÁDI JEGGYEL??Egy csúcs szuper kedvezményes jeggyel várunk benneteket vissza. 2…

Közzétette: Zobori Élménypark – 2020. június 11., csütörtök

A Zalakarostól 10 km-re található kalandparkot autóval és kerékpárral is megközelíthetjük, érdemes a közelben a Kis-Balatont is felfedeznünk!

Nyitókép: Zobori Kalandpark

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva