astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.12.10. 08:00
A harmadik adventi hétvége horoszkópja: békét és hálát hoz ez a két nap
A harmadik adventi hétvégén a Bak jegyébe lép a Vénusz, ami kiegyensúlyozottságot, békés hangulatot hoz. A hétvége horoszkópja következik.

A horoszkópodon kívül Európa legnagyobb templomi betlehemére is kiváncsi vagy?

 

Kos heti horoszkóp

Ez egy tipikusan családi hétvége. Kérdés, hogy szakítasz-e időt a szeretteidre és az otthonodra. A sok teendőd mellett, után tölts időt a rokonaiddal és a lakás további díszítésével! Ezüst vasárnap ne felejtsd el meggyújtani a harmadik gyertyát!

Bika heti horoszkóp

Egy kis kiruccanásra vágysz ezen a hétvégén. Megnézhetnél egy vidéki, vagy külföldi karácsonyi várást. Ha erre nincs kapacitásod, akkor legalább menj el sétálni! Közben kalkuláld be, hogy mindenhol tömeg lesz. Ilyenkor ez „normális”… Jól érzed magad a hétvégén, és végre igazán a szeretteidre tudsz összpontosítani.

Ikrek heti horoszkóp

Jól teszed, ha számolgatod a pénzedet. Semmiképpen sem szabad túl lépned a keretedet. Készíthetsz egy gyors költségvetést. Így pontosan látni fogod, hogy mire kell még költened. Az ünnepek sosem voltak spórolósak. Idén se lesz másképp. Persze ez csak az anyagi oldal: lelkiekben is készülsz az ünnepekre. Vedd sorra, mi mindenért lehetsz hálás!

Rák heti horoszkóp

Szombaton jó passzban leszel. Béke és hála költözik a szívedbe. De vasárnap egy ronda bolygószembenállás kiborulás veszélyét szimbolizálja. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi felzaklasson! Mindenki kapkod, ideges. Te ne csatlakozz hozzájuk!

Oroszlán heti horoszkóp

Felesleges az idei ünnepi készülődést az előző évekhez, vagy más emberekhez hasonlítgatni. Elszomorodhatsz, ha ilyesmit teszel. Minden év más és más érzéseket, lehetőségeket és kihívásokat hoz neked. A mostanit kell megoldanod. A többit hagyd!

Szűz heti horoszkóp

Bolygód, a Merkúr már a Bakban jár. Ehhez csatlakozik szombaton a Vénusz. Ettől kiegyensúlyozott és hatékony leszel. De ez ne jelentsen folyamatos teljesítési kényszert! Lazításra, pihenésre is szánj elegendő idő! Így lesz a szép hétvégéd.

Mérleg heti horoszkóp

Vénusz, a te uralkodó bolygód szombaton hajnalban a Bakba lép. Ezzel a figyelmedet a családodra és az otthonodra tereli. Nem kell egész hétvégén takarítanod. Elég, ha egy fél napot erre szánsz. Meglátod, fantasztikusan látványosan fogsz haladni.

Skorpió heti horoszkóp

Döbbenten konstatálod, hogy vasárnap már a harmadik gyertyát kell gyújtani az adventi koszorún. Ez az ezüst vasárnap. Vagyis igencsak közel a karácsony. Jól tennéd, ha ez nem nyomasztana, inkább lelkesítene. Tőled függ a hozzáállásod, mert a külső tényezőkben minden adott ahhoz, hogy boldog légy.

Nyilas heti horoszkóp

Iszonyatosan fárasztó hét áll mögötted. Ha körül nézel, láthatod, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Semmiképp se menj bele olyan licitálásba, ami arról szól, hogy kinek nehezebb ez az időszak! Az adventhez méltatlan lenne az ilyesmi…

Bak heti horoszkóp

Remek hír a számodra, hogy szombaton hajnalban Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója belép a Bakba. Innentől kicsit szerencsésebbnek és szebbnek fogod érezni magad. Ez az ezüst vasárnapodat is megszépíti, és megmelengeti a szívedet.

Vízöntő heti horoszkóp

Az ajándékozás olykor titkolózással jár. Ne gondolj semmi rosszra, ha valaki titkolózik előtted! Lehet, hogy meglepetést akar szerezni neked. Előfordulhat, hogy te is ilyesmire készülsz? Neked sem megy jól a titkolózás…

Halak heti horoszkóp

Az égi folyamatok szerint ezen a hétvégén gyermeki örömmel készülődsz a karácsonyra, és csillogó szemekkel gyújtod meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún vasárnap. Ez az, ami igazán meghitté teszi a napjaidat.


Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva