2019.06.13. 16:19
Tombol a nyár, irány a Balaton! – Hétvégi programajánló
A strand mellett rengeteg színes program is vár, mutatjuk a legjobbakat!

Ne feledd, hogy ha az alábbi listában nem találod meg a számodra megfelelő kikapcsolódási formát, tovább böngészhetsz a likeBalaton.hu oldalán.

Ide kattintva a teljes balatoni programkínálatot megtalálod.

PÉNTEK

Pénteken és szombaton rendezik meg a Latinovits Zoltán vers- és prózamondó találkozót, amely a nem hivatásos versmondók és a középiskolák versenye.

Gyertek és csodáljátok meg a Balatont a lenyugvó nap sugaraiban egy naplemente túra keretében! A kutyusodat se hagyd otthon!

Fotó: Mihály Szilvia

SZOMBAT

Szombaton Nyitott Pincék Napja! 2019-ben is kinyitják a balatongyöröki Becehegyen a szőlősgazdák a pincéiket. Páratlan panoráma, finom borok és remek hangulat várja strand után a borkedvelő vendégeket a hegyen.

A Tekerj katamaránon! Magyarország legnagyobb önálló szervezésű márkafüggetlen Indoor Cycling maratonja, ahová az ország minden pontjáról érkeznek sportolni vágyók. A katamarán háromóránként a siófoki hajóállomásról indul az előzetesen regisztrált résztvevőkkel.

A balatonfüredi Vaszary Galériában az éltető vízről nyílik kiállítás június 15-én. A Vaszary Galéria Folyók, tavak, tengerek – Az éltető víz, Víz-motívumok a 19. századi nemzetközi és magyar festészetben című kiállítás megnyitójára június 15-én 11:00-kor kertül sor.

Érdekel Tihany városa? Szeretnéd jobban megismerni a nevezetességeket? Az idei első Tihany Séta június 9-én rajtol a Babamúzeum udvaráról 10:30-kor.

Egzotikus fuvola, pánsíp és furulyakoncert Kövi Szabolcs előadásában a varázslatos Dörgicsei Levendula Majorban a levendula virágzás idején.

 

VASÁRNAP

Reformkori Séták Füreden rendezvénysorozat! A történelmi hangulatú épületek történetein túl, érdekfeszítő anekdotákat hallhatnak a híres színésznőről, Blaha Lujzáról vagy az Aranyember című könyv legendás írójáról, Jókai Mórról, valamint a legelsőnek mondott 1825-ös Anna-bálról és a hozzá fűződő hagyományokról.

Fantasztikus nyári edzésre vár Rubint Réka a keszthelyi strandon! Van kedved egy 60 perces Alakreform edzésre Keszthelyen, a Városi Strandon? Kőkemény óra vár rád, Réka nem ismer tréfát!

 

EGÉSZ HÉTVÉGÉN VÁR

Bor-Könyv-Jazz – Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyv napok Balatonfüreden. A programokat úgy állították össze, hogy az idelátogatók egész napos, változatos programot kapjanak a hétvégére. A szervezők azokra a látogatókra is gondoltak, akik az előszezonban Balatonfüredet választották pihenésül, vagy csak egy hosszú hétvégére utaztak a városba. A Könyv-Bor-Jazz fesztivál igazi kuriózummal szolgál mindazoknak, akik irodalmi újdonságokra vágynak és azoknak is, akik jó borok társaságában szívesen hallgatnak igazán friss zenéket.

Strandröplabda OB a siófoki Nagystrandon lévő MLSZ Beach Arénában! Második forduló, ahol a felnőtteken kívül az U20-asok is versenyeznek.

Veszprém egyik legnagyobb és legszínesebb fesztiválja veszi kezdetét június 14-én. A jó hangulat garantált. Vegyél részt rajta te is, ha kipróbálnád, mennyire vagy jó artista. Vár a Kabóciádé Gyerekfesztivál!

Nyári rajzás – VW Bogaras Találkozó lesz egész hétvégén Balatonalmádiban, a Yacht Campingben.

Fotó: Pixabay

Veteránautó szépségversenyre és luxusautó kiállításra várják a vendégeket a hévízi ötcsillagos hotel parkjába. Ez a Lotus-Retro Mobil Concours D’Elegance 2019.

Nyitókép: Pixabay

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva