likeBalaton.hu | 2022.07.06. 10:00
Anyukáknak, táboroztató nevelőknek udvarolna a Balatonnál Alekosz
A reality sztár táboroztató nevelőknek, gondozóknak, gyerekkel együtt nyaraló anyukáknak csapná a szelet, mégpedig heti turnusváltásban. Elsősorban a balatoni táborokat részesítené előnyben.

Furcsa módját választotta az udvarlásnak a Való Világ negyedik szériájának győztese. Közösségi oldalán azt írta, hogy romantikát vél felfedezni a nyári táborok adta szabadságban, mint írta, „ilyenkor hosszú, krónikus házasságaikat hátrahagyva, szabadosabbak a nők.”

Itt a nyár! Udvarolnék

„Heti váltásokban mennék a táborokba, siker esetén továbbmaradni, tudok. Nem rajongónőket keresek! Tehát amilyen volt a ValóVilágban, meg mi van az Évával típusú kérdéseket, kerülni szíveskedjenek. A heti turnusok alatt az udvarlási idő: 2 nap. Annak leszüretelése, élvezése, értelemszerűen: öt nap. Kertmozi, fagyizás, víz esetén csónakáztatás! Éjszakák szintén értelemszerűen kettesben.
Anyukák! Nevelők! Gondozók! Töltsék nyaralásukat a dunaújvárosi születésű érdi értelmiségivel, a spiritualitások kedvelőjével, a professzionális testépítővel, a Görög Gróffal, Alekosszal” – olvasható a posztban.

Felháborodott nők

A reality show egykori győztesének bejegyzésén sok nő felháborodott, az egyik kommentelő pedig ezzel vágott vissza: „2 Danos judo mesterként jövő héten tartok 19 gyereknek edzőtábort. Napi 7 óra edzés és 2 óra elméleti foglalkozás. Ha érdekel és van még kedved a napi program után romantikázni.”

Nyitókép: Illusztráció/Mészáros Annarózsa



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva