police.hu | 2022.07.06. 19:00
Árgus szemekkel figyeli a rendőrség az M7-est
A Fejér megyei rendőrök az M7-es autópálya forgalmát ellenőrizték, a közlekedők biztonságáért.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Székesfehérvári Autópálya Alosztály munkatársai 2022. július 2-án közlekedésrendészeti akciót tartottak az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán a közúti közlekedési balesetek számának csökkentése és a közlekedők szabálykövető magatartásának erősítése érdekében.

Forrás: police.hu

Az ellenőrzés elsősorban a nem megfelelő követési távolságot, a helytelen rakományszállítást és a szabálytalan sávváltást alkalmazó járművezetők kiszűrésére irányult, mely szabályszegések az autópályán történt közlekedési balesetek leggyakoribb kiváltó okai. Az egyenruhások ezeken túlmenően figyelemmel voltak a biztonsági öv és a mobiltelefon használatának, valamint a járművek műszaki állapotának és érvényességének ellenőrzésére is.

 

 

 

Forrás: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is tervez hasonló jellegű forgalomellenőrzéseket a rendkívül nagy forgalmat lebonyolító M7-es autópályán a közlekedők biztonságának megóvása és a szabályszegések visszaszorítása érdekében. Kérjük a közlekedés résztvevőit, hogy mindig tartsák be a KRESZ szabályait!

…hogy mindenki hazaérjen!

 

Forrás: police.hu
Nyitókép: police.hu

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva