Krausz Andrea | 2023.02.02. 08:00
Balatonfüreden és Keszthelyen még lehet korcsolyázni a Balatonnál
Január 30-án bezárt a balatonboglári jégpálya, korábban pedig a balatonlellei és a szigligeti létesítmény is bezárta kapuit. Mégsem maradunk jeges élmények nélkül februárban, ugyanis Balatonfüreden és Keszthelyen még lehet korcsolyázni.

Nagy sikert aratott az idei szezonban a balatonfüredi jégpálya, amely a Zákonyi-parkban található.

Ezen a héten még csúszhatsz Balatonfüreden

A közel 900 négyzetméteres jégfelületen többszáz csúszni vágyó ember élvezte a kiváló körülményeket, vagyis a jó jeget, a zenét, a büfét és a korcsolyakölcsönzőt.

A pálya üzemeltetője úgy döntött, hogy január végén mégsem zárja be a létesítményt, hanem meghosszabbítja a nyitvatartást.

Facebook oldalukon azt írják, hogy ezen a hétvégén még biztosan csúszhatnak a téli sportok szerelmesei.

A nyitvatartásról itt olvashatsz:

Keszthelyen február közepéig várják a korizókat

A keszthelyi hangulatos kis Balaton-parti jégpálya is nagy népszerűségnek örvend. A város turisztikai oldalán arról tájékoztatnak, hogy

a héten még lehet csúszni a műjégpályán, az Energia téren.

Nyitvatartás: H-V: 11.00-19.00-ig. A pálya saját korcsolyával díjmentesen használható. A koripálya előreláthatólag február második feléig fog üzemelni.

Öt pálya is kinyitott a szezonban

A 2022/2023-as szezonban a megnövekedett energiaköltségek ellenére decemberben öt műjégpálya nyílt meg a tó körül. A tavaszias és esős időjárás miatt január elején bezárta kapuit Balatonlellén a BL Yacht Club területén lévő pálya, január közepén pedig a szigligeti pálya. Balatonbogláron január 29-én jégdiszkóval zárult a jeges szezon.

Nyitókép: Keszey Ágnes

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva