2018.08.06. 16:50
Bikinis lányok a sztárvilágból
A magyarok több mint kétharmada belföldön nyaral. A hazai úti célok között jelentősen nőtt a Balatonon kívüli üdülőhelyek népszerűsége is, hiszen a magyar tengert elsősorban a fiatalok látogatják. Nézzünk körül, hogy az ismert hölgyek közül ki, merre tölti a nyarat.

Epres Panni

Lebegés a Holt-tengeren egy kellemes olvasnivalóval – na, erre mondhatja mindenki: hűűűhaaa! Epres Panni posztja után bizonyára sokan irigykednek a modellre.

Vajna Tímea

Cannes dél-franciaországi kikötőváros a Földközi-tenger partján, sok híresség jár ide nyaralni, pihenni vagy akár a filmfesztiválokra, ahonnan idén Szilágyi Zsófia Egy nap című filmje hozta el a kritikusok különdíját. Vajna Timi most egy hajón pózolva fotóztatta magát, hófehér bikinijében még feltűnőbb barna bőre. Mielőtt bárki bármit mondana, a szájában nem büdös, füstölgő cigaretta van, csak annak az elektromos változata.

Next -> #cannes #france ? #electriccigarette

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

 

Debreczeni Zita

Gianni Annoni felesége hol máshol is nyaralna, mint egy csodálatos olasz hotelben, a Miramonti Boutique-ban. A házaspár gyakran vakációzik a férfi szülőföldjén, Olaszországban, de évente több alkalommal fedezik fel a világ más pontjait is.

? @madeinannoni ??

A post shared by Annoni Zita ? (@zitadebreczeni) on

Rubint Réka

A Hertelendy Kastélyban sok kikapcsolódási lehetőséget találnak a vendégek, de Réka nem hazudtolja meg önmagát, mindig a kihívásokat keresi, így felmászott a vadászlesre. Ha valaki azt gondolná, hogy csak a fotó kedvéért, hát téved! Bár valljuk be őszintén, izmos hátsója igazán jól mutat a fotón.

Dobó Kata

A színésznő hű maradt a Balatonhoz, és egy vitorlásról kitekintve mutatta meg bájait. Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme lassan bontakozott ki, a pár elmesélte, hogy a tónál indult két éve a kapcsolatuk egy közös vitorlázás alkalmával. Állítólag a mesterfodrász finom ételekkel és pezsgővel készült a hajókázásra, ezért nagyon jó emlékekkel gazdagodtak. Bár húsz éve ismerték egymást, itt valami több kezdődött el: pár héten belül már egy pár voltak. Mostanra már gyerekeik is jóban vannak egymással, és igazán harmonikus a kapcsolatuk.

#ezmostjolesik #hacsakegynaprais #balaton???‍♀️?

A post shared by Dobó Kata (@katadobo) on

Dukai Regina

Zakynthos az igazi görög bulisziget, itt pihen az énekes-modell-műsorvezető Dukai Regina is, aki egyébként augusztus 5-én született, és tegnap töltötte be a 35. életévét. Bár a hírek szerint nincs komoly párkapcsolata, a fotókat elnézve csak úgy ragyog a boldogságtól a Banana Baya Beach bárjában. Hölgyeim! Így is lehet…

☀️ #zakynthos #zante #bananabayabeach #summer #traveller #oysho #beach #greece

A post shared by Regina Dukai (@reginadukai) on

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva