Szaniszló Hajnalka | 2019.08.30. 14:59
Rátonyi Kriszta bombaformájának titka
Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

Rátonyi Kriszta évek óta ül a Balatoni nyár műsorvezetői székében, munkájába azonban mégsem fásult bele, sőt, mint mondja, minden adás egy újabb meglepetést tartogat. – Imádom ezt a műsort! Színes, érdekes és interaktív, mindig történik valami váratlan és izgalmas. Egyre jobban tudom ezeket a helyzeteket kezelni, idén is rengeteget tanultam – mondta a Lokálnak a Duna Televízió műsorvezetője, aki a munkája mellett a magánéletében is egyre magabiztosabb.

Itt mindent megtudhatsz a Duna Televízió népszerű délelőtti műsoráról.

– Szerintem egy nőnek harminc éves kora körül jön a legszebb időszaka. Én most huszonnyolc vagyok, és valóban sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint mondjuk húsz évesen. Gátlásos és önbizalomhiányos tini voltam, amin az sem segített, hogy a legjobb barátnőm gyakorlatilag egy szupermodelltesttel megáldott tejfölszőke hajú lány volt. Zavart a magasságom, a szeplőim és a vöröses hajam. Ha bántottak, nem tudtam megvédeni magam, időbe telt, mire megtanultam kiállni magamért – magyarázta Kriszta, aki végül megbékélt önmagával, ehhez azonban az első nagy szerelme segítsége is kellett.

Ha már itt tartunk, kattints néhány önbizalomnövelő tippért.

Fizikálisan is nagyon sokat tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat, s mivel ezek a dolgok összefüggenek, érdemes minden oldalról megtámogatni önmagunkat. Itt pár olyan gyakorlatot mutatunk, amelyeket a Balaton partján, a homokban is elvégezhetsz. Ez utóbbi csak felerősíti a workout hatását, érdemes kipróbálni a nyaralás közben.

– Rengeteg időt töltöttünk együtt, úgy érzem, hogy ő nagyon sokat tett hozzá az önbizalmamhoz. Elkezdtem magamban meglátni a szépet, amiért örökké hálás leszek neki – tette hozzá a tévés, akit amikor aktuális szerelmi életéről kérdeztünk, csak sejtelmesen mosolygott.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: MTI Fotó/ Koszticsák Szilárd

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva