likeBalaton.hu | 2022.07.10. 12:00
Bővül a balatoni jegykiadó automaták és utastájékoztatók száma
A következő nyári szezonra jegykiadó automatákat és utastájékoztató monitorokat telepítenek 1,5 milliárd forintos turisztikai fejlesztéssel.

A nettó 1,497 milliárd forint értékű fejlesztéssel a Balaton mint kiemelt turisztikai régió közlekedésének javítását, valamint a tömegközlekedés színvonalának emelését kívánják elérni integrált informatikai megoldásokkal.

A kezelőszemélyzet nélkül működő jegykiadó automaták célja, hogy bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítsanak több szolgáltató termékeinek, így a helyi és helyközi buszjegy, BAHART hajójegy, strandbelépők, múzeumi belépők és rendezvényekre, attrakciókra való belépők megvásárlásához.

Fotó: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

A megbízás értelmében a konzorcium többek között 92 darab LED technológiájú, menetrend szerinti közlekedési eszközök aktuális menetrendjét – illetve valós idejű közlekedési adatait – mutató kijelzőt, valamint 400 darab, menetjegyek értékesítésére is alkalmas kombinált eszközt telepít a Balaton körül.

A Delta Systems mint rendszerintegrátor a készpénzmentes jegykiadó automaták és utastájékoztató kijelzők beszerzésével és telepítésével, valamint a leszállított rendszerek üzemeltetésével összefüggő feladatokat látja el.

A fejlesztési tervek szerint a LED kijelzők statikus menetrendi és dinamikus utastájékoztatási adatok, valamint központi diszpécseri, havaria és vészhelyzeti üzenetek, tájékoztatások megjelenítésére szolgálnak majd.

 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu



 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva