2019.07.08. 08:41
Bujkálnak a balatonboglári kukkoló apartman tulajdonosai
Kéj­bar­lang­ként 1-2 órás légy­ot­tokra is ki­ad­ták a be­ka­me­rá­zott ba­la­ton­bog­lári apart­mant, de arra nem szá­mí­tot­tak, hogy va­laki ész­re­ve­szi a rej­tett ka­me­rá­kat.

Hatalmas közfelháborodást okozott, hogy egy balatonboglári apartmanban fiatal lányokat kukkoltak rejtett kamerákon. A rendőrség megerősítette, hogy a tulajdonost egy szervizfolyóson kapták el az apartmanban, majd kihallgatták tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók a házkutatáskor több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le – írja a rendőrségi közlemény.

A Ripost megtudta, hogy a balatonboglári Szieszta apartmanházról van szó, és azt is kiderítették, hogy a helyet 2500 Ft/órás áron alkalmi légyottokra, 1-2 órákra is kiadják…Tesztként pénteken telefonon próbáltak szállást foglalni, és telefonon a tulajdonos élettársa is megerősítette, hogy erről a helyről van szó, amikor a sajtó a bekamerázott apartmanról cikkezik, ám egy alkalmazottra próbált kenni mindent, mondván, a férfi a telefonjával vette fel a lányokat. A rendőrségi közlemény szerint viszont több helyen is kameráknak kialakított rejtett üregek voltak.

 

Itt olvasd el, mi is történt a huszonéves lányokkal.

Sajtóinformációk szerint az 51 éves tulajdonos kihallgatása után szabadlábon védekezhet.

A botrány kirobbanása után még napokig lehetett foglalni a Sziesztában szobákat, akár több napra, akár néhány órára – pénteken még vidáman és udvariasan kínáltak többnapos szállást, de 1-2 órás lehetőséget is…

Ám vasárnapra ez megváltozott. A nagy internetes szállásfoglaló oldalakon már nem lehetett megtalálni a Szieszta apartmant. A megadott telefonszámot a tulajdonos élettársa vette fel, de már udvariatlan stílusban szólt bele a készülékbe, majd elutasítóan letette.

Az interneten szó szerint hadjárat indult a 6 szobás pihenő hely ellen. Sokan, akik megszálltak az apartmanban azt hangoztatták, hogy a tulajdonos „furcsán kedves” volt, illetve „példás vendégszerető”, de nem gondolták, hogy csak is azért, mert közben figyelhette őket a rejtett szobájában…

„Semmit sem ér ezek után a vendégház! Kitudja mióta csinálta! Undorító! Bízom benne, hogy bezár a hely!”

– írta egy nő a Sziesztáról.

„Kamerák a zuhanyzóban? Erre v*red? Perverz kukkoló… Ne menjen ide senki!!!”

– írta egy másik dühös kommentelő.

Akárki kárdeztek Balatonbogláron, dühösen reagált.

„Nem értem, hogy miért lehet szabadlábon egy ilyen férfi. Teljesen lejáratták Balatonboglárt!”

– mondta egy helyi férfi.

A helyi apartmanok tulajdonosai felháborodtak az eset miatt, mint mondják, az ő üzletüket is durván rontja a tettes.

– Ki kéne írni nagybetűkkel mindenhol, az interneten és az újságokban is, hogy a Szieszta a bűnös apartman! Az ő gusztustalan tettük miatt ne minket büntessenek a vendégek! – mondta egy neve elhallgatását kérő apartmantulajdonos.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva