Szaniszló Hajnalka | 2019.09.23. 14:00
Feküdj bele egy banánba – mutatjuk az új agymenést!
Visszahúz a szíved a nyárba? Van még esélyed, hogy megidézd a ragyogó napsütéses fílinget, pláne, ha beszerzed ezt a banán-függőágyat és ebben pihengetsz egyet a nyaralód kertjében, miközben az elmúlt hónapok szép emlékein merengsz.

Idén nyáron már számtalan extrém kiegészítő és fürdőruha bemutatása megjelent a likeBalaton.hu oldalán, s többször is megállapítottuk, hogy az emberi fantázia és bolondéria nem ismer határokat. Nem tudjuk, mi az a vitamin, amit ezek a feltalálók szednek, de mi is kérünk belőle, ha ettől olyan vicces gondolataink támadnak, mint a szőrös dekoltázsú fürdőruha, a belső szervekkel teli fürdődressz, vagy amikor hableánynak öltözhettél a strandon és közben játszattál a Halálcsillaggal.

Emlékeztek a mellfogdosós bikinire?

Olvastad, hogy a magyar celebek milyen szettet választottak idén a balatoni nyaraláshoz? Itt megírtuk és képekkel is illusztráltuk.

Természetesen írtunk az idei – tényleges – strand-divat-trend szentháromságról is, de ebben az anyagban is találhatsz egészen extrém kiegészítőket.

Ez a banán-imitátor függőágy az őszi kertünk ékköve lehet, ne hagyd ki te sem!

Itt az ősz, de ez nem jelenti azt, hogy minden újra szürke lesz, és nem szabad mosolyogni. Ezekkel a vicces esernyőkkel és esőkabátokkal például garantáltan az utca színfoltja leszel.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva