Szaniszló Hajnalka | 2019.08.02. 08:00
Vicces esernyők és esőkabátok – Készülj fel!
Elég bolondos az időjárás ezen a nyáron. Ha te is humorral kezeled és beszerzel pár bohókás darabot, nem szegheti kedvedet az eső.

S ha ezekkel nem elégedsz meg, a cikk alján találod a leginkább extrém darabokat.

ESERNYŐK

Ha macskaimádó vagy, nem is kell tovább görgetned, itt a te esernyőd.

Akkor sem kell megijedni, ha nem ennyire bájos a lelked és inkább az esernyőddel mondanád el az időjárásnak, mit gondolsz róla (vagy épp a világról…)

Bár egyelőre nem sikerült megfejtenünk, hogy kinek jut eszébe ilyesmi, de az emberi kakizacsi után már nem csodálkozunk semmin. Ez is jó cucc lehet, kérünk belőle és szeretettel köszöntjük az extrém stranddivat rovatunkban az unikornisos ernyő megálmodóját.

Folyton éhes vagy? Esetleg csak szeretnéd, hogy mások éhesek legyenek, mert pizzériád van a Balcsinál és így csábítanád be a vendégeket? Akkor ez az ernyő a te reklámtáblád, csak óvatosan a kalóriákkal, mert nyáron sem mindegy, hogy mit eszünk a strandon, pláne egy ilyen bikiniben.

Mi már többször adtunk tippeket kockás hasra és arra vonatkozóan is, hogy hogyan lehet fagyival fogyni, kattints.

Természetesen a gyerekeket sem érdemes kihagyni a buliból, mutatjuk az ő slágerüket. Ebben a vízi játszótér sem lehet akadály és szakadhat az eső, akkor sem lesz semmi gond.

 

ESŐKABÁTOK

Öltözhetsz mindenféle állatoknak, ez különösen akkor vicces, ha épp állatkertben vagy mondjuk madárparkban jársz, mert hogy madaras esőkabát is létezik már.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 

Aki pedig a nyitóképen lévő darabot kitalálta, annak külön gratulálunk, hogy gondolkodott előtte.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Amazon

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva