astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.12.26. 07:00
Heti horoszkóp 2022. december 26-2023. január 1.: Karácsonnyal indul, szilveszterrel ér véget a hét…
Különleges lesz 2022 utolsó hete, hiszen karácsonnyal indul, és szilveszterrel zárul. A bensőséges karácsonyi hangulatot átveszi a jókedv, a nevetés, a vidámság. Kell ennél több? Boldog új évet mindenkinek!

A horoszkópodon kívül Európa legnagyobb templomi betlehemére is kiváncsi vagy?

 

Kos heti horoszkóp

Ahogy elmúlik a karácsony, úgy érzed magad egyre álmosabbnak. Nehéz dolgod lesz, ha dolgoznod kell a két ünnep között. Kávé helyett igyál zöld teát, és egyél kicsit kevesebbet! A karácsonyi lakomák után jót tenne egy kis visszafogottság. Az év utolsó napjai kitűnő hangulatban telnek. Tele leszel tervekkel. Szilveszterkor ne engedd, hogy akár ez, vagy bármi más nyomasszon! Lépj át bizakodva az új évbe!

Bika heti horoszkóp

Karácsony utolsó napja vidáman telik. Utána jót fog tenni a munka, mert legalább nem a finom a falatokon jár az eszed folyton. Csökkentheted az étvágyadat, ha sok folyadékot iszol, amit a vizes Halak Hold javasol. Péntektől felpörögsz, és mehetnéked lesz. Ne fogd vissza magad! Senki nem mondta, hogy otthon gubbasztva kellene búcsúztatnod az évet. Igaz?

Ikrek heti horoszkóp

Nem lesz könnyű elkerülnöd egy vitát a csütörtöki telihold és a Nap-Mars szembenállás szerint. Ez a nehézség még másnap is fennáll. Tegyél meg mindent, hogy ne fajuljanak el a dolgok! Lehet, hogy neked van igazad, de ezt ne most akard érvényre juttatni! Később visszatérhetsz a témára. Hétvégén a pénzedet fogod számolni. Nem árt új költségvetést készítened év végéig.

Rák heti horoszkóp

Szokatlan módon idén nem válsz pesszimistává karácsonykor. A két ünnep között még jobb lesz a kedved. A Halak Hold javasol egy kádfürdőt, vagy elmehetnél uszodába. Biztos lehetsz benne, hogy a víz kimos belőled minden fáradtságot, aggodalmat, és teljesen megújulva kezdhetsz készülődni a szilveszterre. Jó lenne, ha nem esnél túlzásba semmilyen vonatkozásban.

Oroszlán heti horoszkóp

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz, a figyelmed és az időd. Idén karácsonykor az együtt töltött időt mindenki sokra fogja becsülni. A két ünnep között is találkozhatsz azokkal, akikre nem jutott sor az ünnepek alatt. Csak arra ügyelj, hogy az órádat nézd. Az égi folyamatok szerint hajlamos leszel elúszni. Az óév búcsúztatása nagyszerű hangulatban telik majd. Kirobbanóan jó kedved lesz.

Szűz heti horoszkóp

Nem csak karácsonykor kell törődnöd a szeretteiddel. A két ünnep között a Halak Hold sértődős rokont jelez. Duzzog, és nem mondja meg, hogy mit vár el tőled. Szerinte neked kell kitalálnod. Semmiképp se húzd fel rajta magad! Péntektől már csak a szilveszteri buli költségei foglalkoztatnak. Szeretnél kitenni magadért, de nem akarsz túlzásokba esni. Nagyon jól teszed…

Mérleg heti horoszkóp

Amennyire fel leszel dobva karácsonykor, annyira esel magad alá a két ünnep között. Megszáll egy furcsa aggodalom, ami rád telepszik, rád ragad, mint a vattacukor a hajadba. Csütörtök délutántól leszel sokkal jobban. Ebben sokat segít, ha vidám emberek társaságát keresed. Ők „megfertőznek” tréfás, mókázó stílusukkal. Ettől lesz derűs a szilvesztered.

Skorpió heti horoszkóp

Szinte ki se mozdultál karácsonykor az otthonodból. Hozzád jött mindenki. Érthető, ha szükséged van levegőre, szabadságra, mozgásra. A két ünnep között szakíts időt ilyesmikre! Akkor is, ha dolgoznod kell. Mehetnél például gyalog a munkába, vagy legalább egy szakaszon sétálj! 2022-öt úgy búcsúztasd, ahogy neked jól esik. Nem kötelező társaságba menned. Legyél egészségesen önző!

Nyilas heti horoszkóp

Jól teszed, ha nem otthon karácsonyozol. Ha elutazol, akkor kiszakadsz abból a mókuskerékből, ami minden évben leszívja az energiádat. Nem kell egy hadseregre főznöd, és mindenkit vendégül látnod. Ha mégis, akkor mondd meg a vendégeidnek, hogy hozzanak üdítőt, bort, pezsgőt, pogácsát, bármit. Szilveszterre ugyanez érvényes. Könnyítsd meg a saját dolgodat, hogy segítséget kérsz!

Bak heti horoszkóp

Ez a hét karácsonnyal indul és szilveszterrel zárul. Neked ez sok feladatot ad, mert mindent tökéletesen kezedben akarsz tartani, holott az ünnepek nem a kontrollról szólnak. Sokkal inkább a jókedvről, az örömről és az együtt töltött idő megbecsüléséről. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akiknek jó a humora! Így sokat fogtok együtt nevetni. Végre…

Vízöntő heti horoszkóp

Elemedben leszel karácsonykor. Mindenki veled szeretne találkozni, koccintani, ünnepelni. Ez a két ünnep között folytatódik. A népszerűségedet inkább élvezd, semmint panaszkodj! Ne feledd, a következő éved alaphangulatát meghatározza, hogy mennyit nevetsz, és miről beszélsz az év utolsó és az új év első napján. Emlékeztesd magad, hogy ez a te érdeked.

Halak heti horoszkóp

Ha túl vagy a karácsonyi rohamon, akkor megkönnyebbülsz, és felhőtlenül örülsz. A két ünnep között mindenképpen fel kellene töltődnöd. Menj fürdőbe, uszodába, de a szaunázás is jót tenne neked. Nem csak a testedet méregtelenítheted, hanem lelkedet is. Ezek után lelkesen állsz hozzá a szilveszterhez. Mindegy, hogy édes kettesben, vagy társaságban búcsúztatod az óévet, fényesen sikerül.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva